"Олександрійська правда" тепер у Facebook

вівторок, 30 жовтня 2018 р.

« Антинародне рішення», «на межі зі злочинністю» та «тарифний геноцид» - слова, які не сподобалися БПП «Солідарність»



Ситуація , що склалася в тарифній політиці держави, зокрема з підвищенням ціни на газ, та в області з підвищенням тарифу на водопостачання та водовідведення змусила депутатів зібратися у сесійній залі поза чергою.
 Слід зазначити, що всі політичні сили депутатського корпусу міської ради були єдині в одному – слід захистити  людей в час значного  росту тарифів. Але підхід у кожної політичної сили був різний – від звернення до  Президента, як Гаранта Конституції, до радикальних заходів таких як перекриття автомобільних та залізничних  доріг.

 Першим зачитав звернення  депутатів Олександрійської міської ради до Президента України, Прем»єр-міністра, голови Верховної Ради  щодо скасування постанови Кабінету Міністрів України про підвищення ціни на газ для населення лідер ПП «Сила  людей» В. Дожджаник. У тексті зазначив, що депутати обурені антинародним рішенням Уряду, його політика спрямована на отримання кредитів від МВФ є хибною на межі злочинної і шкодить національним інтересам. Ціни на газ для українців є економічно  не обґрунтованою. Такі слова і, особливо визначення «тарифний геноцид» народу України, які були у зверненні не сподобалися представникам фракції БПП «Солідарність».  Вони взагалі визнали за необхідність отримання кредитів від МВФ і вимог щодо встановлення ціни на газ. Як вихід із ситуації – запропонували внести у звернення розширення прав на отримання субсидій.
Депутати від фракції Радикальна партія О.Ляшка  запропонував відкинути політичні амбіції й стати на захист людей , поїхати до Кабміну й там  говорити про проблеми. Представник цієї політичної сили  М.Смакула доповнив, що до  них звертаються люди з пропозицією більш радикальних заходів, зокрема  на знак незгоди з підняттям тарифів блокувати дороги й залізничне полотно.
  Звернення до  Народних депутатів, Президента та  Уряду підтримав і  «Опозиційний блок
 У своєму виступі депутат обласної ради від «Опозиційного блоку» Л.Давиденко наголосила: «Прийшов час відповідати кожній політичній силі за свої дії і за те, що зробили з країною.Якщо не можете – покиньте владу. Мені цікаво  чому мовчить обласна рада, де заяви депутатів, чи їх все влаштовує ?»

Тож на сесії було оголошено перерву для того, щоб представники політичних сил могли виробити єдине звернення, що вони й зробили. За основу взяли  варіант, запропонований В.Дожджаником, вилучивши звідти слова « антинародне рішення», «на межі зі злочинністю» та «тарифний геноцид»

7 коментарів:

  1. Берите шинель и валите с пляжа. Хватит издеваться над людьми. Пусть приходят люди Юли и спасают страну.

    ВідповістиВидалити
  2. А чем вам партия педиков не нравится?

    ВідповістиВидалити
  3. Дожджаник наш мэр!!!!!

    ВідповістиВидалити
  4. Да им осталось до марта, а потом Юля порвёт их как тупик грелку. Так что парни спешите поцаревать, а то множите не успеть.

    ВідповістиВидалити
  5. Я думаю, что не только Журавлев ждёт этот день сегодня ещё один человек очень ждёт этого дня.

    ВідповістиВидалити