"Олександрійська правда" тепер у Facebook

вівторок, 30 жовтня 2018 р.

Депутати міської ради хочуть врегулювати тариф на воду


 Для цього мають на меті запросити на чергову сесію, яка відбудеться 9 листопада, голову Кіровоградської обласної ради Чорноіваненка О.А. з метою надання ним інформації  з приводу підвищення тарифів на водопостачання і водовідведення до 35 грн. на м.куб. з січня 2019р.
У зв’язку з численними зверненнями олександрійців щодо непрозорості збільшення ціни на воду, з метою встановлення економічно обґрунтованих тарифів та недопущення їх підвищення міська рада підтримала проект рішення депутата А.Горошка про тарифи на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення ОКВП «Дніпро-Кіровоград».
Депутати міської ради наголошували на порушення процедури  встановлення нових тарифів, на непрозорості  їх складових , не поінформованості населення на території  якого будуть встановлені підвищені тарифи.
Рішенням сесії було запропонованодепутатам Кіровоградської обласної ради:

- звернутися до НКРЕКП про невстановлення нового тарифу на послуги централізованого водопостачання та водовідведення та з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) обласного комунального виробничого підприємства «Дніпро-Кіровоград», у зв’язку з порушенням процедури його прийняття».

Немає коментарів:

Дописати коментар