"Олександрійська правда" тепер у Facebook

середу, 31 жовтня 2018 р.

Перший сніг і мороз до -8: народний синоптик дав прогноз на листопад


У цьому місяці будуть температурні гойдалки - "плюс" буде змінюватися "мінусом" і навпаки
З початком другого тижня листопада в Україну прийде суттєве похолодання, а сильні морози і сніг очікуються в 20-х числах.
Про це розповів народний синоптик Леонід Горбань
За його словами, протягом місяця будуть постійні температурні гойдалки – "плюс" буде змінюватися "мінусом" і навпаки, а погода буде показувати "зуби" – дощі, мокрий сніг.

"З 7 по 9 листопада очікується від 1 до 2 градусів морозу і мокрий сніг з дощем. 11 – 14 числа від 0 до 2 градусів морозу, з 14 по 16 буде плюсова температура до 4 градусів", - розповів Горбань і додав, що після потепління знову прийде похолодання до -3.
Ближче до кінця місяця почнеться "найцікавіше" – перший сніг і серйозний мороз.
"З 20 по 23 листопада очікується плюсова температура, і з 23 по 27 – морози посиляться, температура в Україні знизиться до -5, можливо, -8 градусів. У цей період дощ зі снігом може затриматися. Перший нормальний сніг випаде 27 листопада, але він пролежить недовго і вже на наступний день його змиють дощ і мокрий сніг. Перший сніг, який протримається кілька днів, очікується аж в останніх числах грудня. Правда, і він пролежить тільки до перших чисел січня", – підкреслив народний синоптик.
Справжня зима, за його словами, почнеться тільки з середини січня

Немає коментарів:

Дописати коментар