"Олександрійська правда" тепер у Facebook

середу, 29 квітня 2015 р.

Сузір`я талантів

Новий директор леґендарної Димитровської Школи Віктор Володимирович Залєвський. З ним димитровчани сподіваються на наступні творчі злети
Димитровська дитяча музична школа,  незважаючи на нелегкі часи в її існуванні, вкотре продемонструвала високий рівень своїх учнів та викладачів.

А сталося це на VІІІ Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Сузір’я талантів», який відбувся 25 квітня в м. Жовті Води. З великим старанням та емоційним піднесенням честь своєї школи та міста захищали ансамбль скрипалів (керівник Ошека І.М., концертмейстер Полейчук В.П.), фортепіанний дует  (керівник Груй Т.В.) та ансамбль гітаристів (керівник Терещенко В.І.)
Приймаючи вперше участь в конкурсі  такого рівня, дитячі колективи посіли одразу три  перших місця!
І як знак долі, такими вагомими успіхами та вірою у краще майбутнє учнівський та педагогічний колектив зустріли та прийняли в свою шкільну родину нового директора – вихованця школи, молодого, енергійного, сповненого сил та творчого пошуку Залевського В.В.
Тож сподіваємося на нові творчі злети та перемоги, адже дитяча музична школа, незалежно від зміни часу та смаків, залишається невичерпним джерелом творчості, тим культурним
осередком, звідки розпочинають свою дорогу юні музиканти.
Юнкори Димитровської музичної школи

Немає коментарів:

Дописати коментар