"Олександрійська правда" тепер у Facebook

понеділок, 27 квітня 2015 р.

Рокіровка за участю маестро Залєвського

Сьогодні у Віктора Залєвського - перший робочий день. У новому статусі. На новій, більш високій посаді. Відтепер Віктор Залєвський - директор Димитровської музичної школи. Однак повідомлення про нове призначення для знаного в місті Олександрія духового метра викликало не тільки радість, а й сльози.
Звістка про те, що Віктор Залєвський пішов із Олександрійської музичної школи, зокрема, неприємно шокувала багатьох шанувальників музики. Передовсім, дітей. Тому що за час, доки він працював у ролі вчителя-духовика, юні олександрійські таланти встигли полюбити свого маестро. Крім того, за короткий час Віктору Залєвському вдалося згуртувати дітей. І так виник духовий оркестр "Зоряний".
У день, коли малеча дізналася, що вчитель та диригент більше не прийде на репетиції оркестри, кілька школярів відверто зайшлися слізьми. Тим більше, що 6 травня мав настати зоряний час для "Зоряного": тепер до Кіровограда діти вирушать із новим музичним "тренером". "Усі діти гадали, що поїздка в Кіровоград, це тільки початок. Та виявилося, що це не зовсім так" - сказали учні блоґґеру.
Однак, як повідомив Віктор Залєвський, він залишає не дітей, а лише школу. Маестро переконаний: настане час, і він знову вийде на велику сцену з найкращими зі своїх учнів саме з Олександрійської музшколи.
А поки що побажаємо молодому талановитому маестро успіхів у рідному для нього Димитровому. Можливо, і там вдасться створити ще один самобутній музичний колектив Олександрійщини.


В усякому разі, щось мені здається, що про Віктора Залєвського та його гастролі ми ще почуємо. І не раз.

1 коментар: