"Олександрійська правда" тепер у Facebook

пʼятниця, 8 червня 2018 р.

Трактористу на Кіровоградщині готові платити 21 тис. грн. на місяць



Професія «тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва» – набільш затребувана   у сільському господарстві Кіровоградщини. Тому значна частина безробітних, які перебувають на обліку в центрах зайнятості області, здобувають або підвищують кваліфікацію саме за цією професією.

Станом на початок червня, роботодавці Кіровоградщини представили 46 вакансій за професіями «тракторист» та «тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва».
Найбільшою потреба у таких фахівцях є Кіровоградському, Олександрійському, Знам’янському, Долинському та Новомиргородському районах.
При цьому працедавці пропонують грошове забезпечення від 3723 до 21000 гривень. Тож бажаючі заробити можуть звертатися до центра зайнятості.

Аналогічна проблема виникла і в Олександрії, в пошуках грейдериста на початку осінньо-зимового сезону. Місто придбало ще один грейдер для розчищення доріг від снігу, але хто ним кермуватиме так і не знайшли,Міський голова обіцяв чималу заробітну плату, але це і досі є проблемою для комунальників.

,

Немає коментарів:

Дописати коментар