"Олександрійська правда" тепер у Facebook

пʼятниця, 8 червня 2018 р.

На минулому тижні в Олександрії сталося кілька пограбувань.



Зі стабільністю грабують людей на центральному ринку. Так на початку червня 18-річна олександрійка на ринку позбулася мобільного телефона, який у неї поцупили прямо з сумки.
 4 червня на пр..Соборному на жінку 1944р.народження напав невідомий злочинець, коли та входила у свій під»їзд. Біля ліфту, без застосування фізичної сил, грабіжник зірвав ланцюжок з кулоном Прикети нападника жінка запам»ятала та повідомила працівникам поліції. Йому приблизно 30 років, зріст 170-175 см. середньої  тілобудови , волосся чорне коротке.  Ведеться слідство.

На минулому тижні до олександрійки 1980 р.народження, шляхом віджиму пластикового вікна в помешкання забрався грабіжник і виніс із собою 3 ноутбуки, планшет, декоративний ніж і вироби із золота. Працівниками поліції  проводиться відпрацювання пунктів і місць, куди міг би злочинець реалізувати вироби, ведеться слідство.
Ще одне проникнення до квартири в м-рн. Покровському зафіксували поліціянти. Невідома особа в період від 5-ї ранку до 13:00 проникла до квартири шляхом підбору ключа і викрала кошти у сумі 6 тис. грн.. 100 доларів, 130 євро та золотий ланцюжок. Відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 ККУ.

У цей же день ще до однієї квартири в місті проникли грабіжники просто розбивши вікно. Звідти винесли дві пари золотих сережок та кулон власницею яких є жінка 1952 р. народження. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185. Проводяться оперативні заходи та відпрацювання можливих місць збуту

Немає коментарів:

Дописати коментар