"Олександрійська правда" тепер у Facebook

четвер, 14 червня 2018 р.

Влада почала перевіряти підготовку до зими


13 червня  уміській раді міський раді відбулася нарада з підготовки господарського комплексу Олександрії до осінньо-зимового періоду. Вступну нараду за участю начальників управлінь та керівників підприємств житлово-комунального господарства  провів міський голова С.Цапюк, повідомляє прес-служба міської ради.
Підбиваючи підсумки він підкреслив,  що цьогорічна зима була зі складними погодними умовами, сильними снігопадами, тому комунальникам необхідно посилено готуватися, щоб у зимовий період спрацювати не менш ефективно.
Уже сьогодні  обслуговуючі підприємства  повинні  забезпечити  достатньою кількістю спецтехніки для оперативного розчищення міста, а особливо, прибудинкових територій багатоповерхівок.
Ремонт систем теплопостачання  та гідравлічні випробування в закладах освіти, культури й охорони здоров»я потрібно вже до  серпня.

У зв’язку з тим, що сьогодні багато жителів переходять на електроопалення квартир, КП «Житлогосп» доручено під час ревізій електрощитових перевірити на наявність заземлення та якість контакту нульового дроту.

Немає коментарів:

Дописати коментар