"Олександрійська правда" тепер у Facebook

пʼятницю, 16 березня 2018 р.

Закон – ніщо, замовлення – все


 Сьогодні відбулося засідання Олександрійської районної виборчої комісії, яке не можна назвати нормальним робочим процесом, ті, хто там був, назвали його попиранням закону заради виконання  забаганок високопоставлених гравців на полі політики.




 Щоб стало зрозуміло, відбувся перший етап у виборчому процесі Новопразької та Приютівської об»єднаних громад. На засіданні проводилося жеребкування, між представниками політичних партій по розподілу членів комісії в територіальних виборчих комісіях . Члени районної політичної партії «За життя» теж, згідно передбаченої Законом України «Про місцеві вибори» процедури теж підготували усі необхідні документи для участі в жеребкування. Зрозуміло, що ця політична організація в районі молода, і через те, що її лідери не встигли виготувати печатку, то завірили документи в центральному осередку політичної сили. На момент здачі їх до комісії, представники цієї партії ніяких зауважень, щодо порушень закону, чи допущених помилок не отримали, все було добре, а ось коли вже почалося жеребкування їм повідомили, що до цієї процедури вони не допускаються, через не ту печатку. Начебто вона не є прохідною, треба печатку обласного осередку. На думку лідерів районної партійної організації «За життя» це було зроблено умисно. Щоб не допустити цю партію до виборчого процесу, обтрати тихенько тих, хто рахуватиме так як треба. Головою  виборчої комісії є А.Куруп  (директор Головківської школи) ,  батько голови райдержадміністрації Б.Курупа. Він, за інформацією одного із джерел,  і є кандидатом на голову Новопразької ОТГ, тому й  не дивно, що свої дії  звірятиме лише з вказівками сина. Бо як може не компетентна людина, не правознавець керувати роботою виборчої комісії. Один із членів партії «За життя» зазначив: «З усього видно, що цій людині поставили завдання не допустити чужих, а залишити лише тих, хто потрібний. Тому Куруп старший був спокійний і на наші звинувачення порадив подати до суду, мабуть завідома знаючи, що покарання не буде. 
Безумовно ми вже відвезли скаргу до обласного суду, але дивує те, що членів районної виборчої комісії  зовсім не обходило порушення закону, яке відбувалося на їх очах, вони відмовчувалися, але по очах було видно, що вони залякані й не промовлять ні слова на перекір. Хотілося  сказати всім : « Люди, як же ви можете жити добре, коли самі нічого не робите для цього. На ваших очах нехтують законом, чинять свавілля, точно так робитимуть і з вашим життям. Ви боїтеся, що коли  відстоюватиме справедливість, то вас звільнять з роботи? А де впевненість , що вас не звільнять трохи згодом, після виборів ? Тож втратите і совість, і роботу. І ще одна порада – погляньте в дзеркало, це ви, і такі як ви, дозволяють гнобити народ,  доводячи його до злиденного життя через вашу безвідповідальність, коли вашими руками знищують закон. Чи цього хочуть ваші діти, онуки, ваші сусіди, односельці, чи вони вам довірили це робити… Чи до цього спрямовує  наш Президент і чи так обирають в Європі? Мабуть кукловоди, які вами керують думають, що будуть при владі все життя. Янукович теж так думав, а де він сьогодні ?  
      Партія «За життя» закликає вас, та голову комісії до совісті і честі, чи можливо вам буде приємно, коли потім, після виборів, вам у спину лунатимуть прокльони ? 
Хочу додати, що представники партії «За життя» зроблять фото кожного члена комісії,та голови комісії, щоб потім односельці бачили  чия  вина в тому, що ми погано живемо. Партія «За життя» не буде мовчати, а вказуватиме на те хто і як дурить людей. Незважаючи на те, що ця політична сила молода, але вона об»єднала передові сили міста і району і так просто не відступить і не зійде зі шляху до правди й кращого життя людей. Час звільнятись від страху перед олігархами, роботодавцями й утримувачами влади. Людина має право на власну думку й власне рішення. Тож ми ще поборемося» - заявив один із партійців.




9 коментарів:

  1. Не стаття, а маячня якась. По перше печатку виготовляють за добу, а якщо треба і за годину. По друге керівнику осередку треба прочитати статут своєї партії, щоб знати вертикаль підпорядкування - кому підпорядковується місцевий осередок.... та на останок прочитайте виборче законодавство та не пишіть маячню.

    ВідповістиВидалити
  2. Ми всі бачимо, що ти дуже великий спеціаліст. Але давай дождемось рішення суду!

    ВідповістиВидалити
  3. Куруп от слова коррупция , батько подготовил сыну отличную комиссию для фальсификации выборов

    ВідповістиВидалити
  4. А це що так принципово?, -коли партійний документ(подання кандидата у члени комісії), тай завірений печаткою вищої ланки тієї ж партії??
    Чого прийняли до розгляду, якщо це насправді принципово і корелюється виключно з вимогою виборчого закону? А "прозріння" наступило так "своєчасно" і ефективно! По принципу "-Нахрен з пляжу!"
    Ну і питання - а хто ж сформував оту вишукано-ієзуітську районну комісію?

    ВідповістиВидалити
  5. Надо было выбросить голову со второго этажа

    ВідповістиВидалити
  6. Сила людей выиграла суд

    ВідповістиВидалити
  7. Оппозиционный блок выиграл суд

    ВідповістиВидалити
  8. Якось так- гандон куда же теперь засунуть твои слова?

    ВідповістиВидалити
  9. « За життя» выиграла суд

    ВідповістиВидалити