"Олександрійська правда" тепер у Facebook

понеділок, 14 травня 2018 р.

Мобільні телефони стали джерелом наживи крадіїв

У період з 7 травня по 13 травня до Олександрійського відділу поліції від громадян надійшло 370 звернень, з яких до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 36. Як повідомив начальник сектору моніторингу міського відділу поліції Сергій Козловський, серед кримінальних правопорушень зареєстрованих минулого тижня: 3 випадки  нанесення легких тілесних ушкоджень, 24 - заволодіння майном громадян, 3 шахрайства, а також інші види кримінальних правопорушень.


11 травня до відділу поліції надійшло повідомлення від 34-річної олександрійки, про те, що того ж дня близько 11.30 год. в одному з магазинів міста, що розташований по вул. Ярмарковій, невідома особа заволоділа її мобільним телефоном. За даним фактом було порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 ККУ.
Ще одна жінка, 30-річна продавчиня із торгового центру «Максі», постраждала від рук крадіїв, але вже наступного дня, 12 травня. Працівникам поліції вона розповіла про те, що невідома особа в період  з 11.30 до 11.40 год. шляхом вільного доступу викрала з прилавка магазину «Максі» її мобільний телефон марки «Самсунг» J 7 золотистого кольору,. За даним фактом було порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 ККУ.

У свою чергу, Сергій Козловський, коментуючи дану подію, закликав працівників установ, організацій, торгівельних закладів та загалом усіх жителів міста не залишати без нагляду свої особисті речі для того, аби не стати жертвою зловмисників.

Немає коментарів:

Дописати коментар