"Олександрійська правда" тепер у Facebook

четвер, 10 жовтня 2019 р.

Дивіться, Кириличу, щоб тебе не вигребли з приміщення ради як позаторішній сніг!




Уранці 10 жовтня біля стін міськвиконкому зібралися працівники комунальної сфери. Звичайні двірники та двірнички прийшли отримати гроші за сумлінно ними виконану роботу. У зимку ці люди не розгинаючись, одягнені в благеньку спецодяг викидають тонни снігу, щоб про міського голову на виборах розповідали, який він гарний господар.
Навесні ці нещасні трударі рачки риються в торішньому смітті, що зійшло разом із водами, якого накидали місцеві наркомани так багато тільки тому, що поліцію час від часу ЦСК та працівники виконкому раз за разом викликають до своїх персон, мабуть, побоюючись тіней дерев, що посилювали комунальнику. 
Потім комунальників кидають негайно фарбувати тротуари та розкопувати під деревами, щоб Степану Кириловичу було чим похизуватися перед мешканцями всіляких, як казав Остап Бендер, Кацапетовок.
Улітку, знемагаючи від спеки міські двірники знову рачки змушені обходжувати вже квіти, насаджені міським головою. 
Приходить осінь: знову вони гребуть тонни листя з-під дерев.

Усе це люди роблять заради чого? Щоб їм вчасно виплатили оту мізерну двірничу зарплатню. Але “славна” своїми перевірочними рейдами команда Цапюка вже і цього не хоче робити. Що ж, дивіться, Степане Кириловичу, щоб вас ці самі люди не вигребли якось із затишного крісла разом із позаторішнім снігом!

Немає коментарів:

Дописати коментар