"Олександрійська правда" тепер у Facebook

четвер, 10 жовтня 2019 р.

Чому Цапюкові горе-посланці забули дорогу до Степанового рідного брата?




 
          Сьогодні 10.10 перед обідом на швейну фабрику завітали перевіряючі під головуванням Ростислава Черевашка, начальника відділу економіки міськради. Коли їм нагадали, що “ви вже були на цьому самому місці з цією ж місією10.09.2019, тільки з камерами, а зараз без камер, і  в складі 25-ти, а не 5-ти чоловік, то яка ж мета вашої перевірки”. Тоді посланці Цапюка, як папа вчив, мабуть, сказали, що вони тут ще не були. “Яка ж мета вашої перевірки?” - “Працевлаштування ваших працівників. Нам надійшов лист від міського голови, і ми повинні його виконати!”.

Після того, як гінців від ЦСК запитали, чи мають вони дозвіл суду на прохід на приватну територію, посланці сказали: “Ні, не маємо”. Тоді їм порадили очікувати, доки приїде їхній адвокат і господиня підприємства.

Після цього виявилося, що гінці вже викликали наряд поліції. Органи миттєво приїхали і запитали в гінців від Степана: “Вас тут б'ють, ображають? Ні? То навіщо ж ви відволікаєте нас від роботи?” У цей час з'явився адвокат, і два представники обласної інспекції з працевлаштування зайшли на “швейку” на перевірку.

Однак перевіривши всіх працівників, з'ясували, що всі люди на підприємстві Г.І.Проквас працевлаштовані належним чином. Тоді перевіряючим показали також тих людей, які прийшли на швейку на роботу від Цапюка Олександра Григоровича, які там не були працевлаштовані на роботу багато років, а на підприємстві Проквас Г.І. Були працевлаштовані одразу. То складається враження, що прийшли перевіряти умови праці явно не адресою. Бо до кого ж потрібно приходити за перевіркою? Чи Цапюк, як завжди діє і живе по принципу: своїм — все, а ворогам — закон?

Від сьогоднішнього дня ГО “Громадська ініціатива Олександрійщини” розпочинає роботу над багатосерійним серіалом про пригоди наших можновладців, які часто дуже у них незаконні. Повірте мені, буде дуже цікаво дізнатися про деякі речі, і навіть — інтимного характеру.


      Далі буде. 

2 коментарі:

  1. Уважаемые предприниматели!!! Гоните на хуй этих пидарастов с исполкома,Не допускайте их никуда они не имеют никакого права лазить и Вас проверять ,на это есть органы которые уполномочены это делать.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, а швейка в оренді, чи приватній власності?
      Десь у попередніх опусах, зять обіжався, шо з приватизацією його тесть прокатіл!?
      Непоодиноко траплялось, що чорна кішечка між ними шастає...
      Тепер слабне старий вожак, на кону вибори, а молодий втягнув носом повітря і почув свіжий вітер змін. Вирішив - пора йти на "Ви!", з відкритим забралом!))

      Видалити