"Олександрійська правда" тепер у Facebook

суботу, 14 вересня 2019 р.

Я НЕ РЕЙДЕР !


8 коментарів:

  1. Віталій ми всі бачимо і знаємо хто і як рветься до влади. Ви зайдіть у Фейсбук! Судячі з фото наших горе політиків, мабуть скоро вибори. Ю.Нос лавки ставить хоча у самого бідняги одна чорна сорочка у який він 24/7, Дожджанік по три заходи в день почав підтримувати, з половини до яких він відносин навіть нне має. Ходак дороги будує і з лопатою позує, Банковський майданчики спортивні з "гімна" ліпить. Вспомнили клоуни, що вони депутати! Але вони не зроблять за місяці те що обіцяли зробити на протязі 5 років. А партію вони мабуть у Вас відтяпають!, бо без неї вони скільки людей з опоблоком заведуть ло ради, двоє троє! Там Людмила заради цього і груди зробить з силікону і губки підкачає, а дивись в останій час спрацює перед керівниками. Вони пишуть про єкономії в бюджеті про те що вони його збільшують, тільки чого при меншому бюджеті наші ставки педагогів не скоротшувались?????? А тепер щей списки фанатів ц.с.к збирать у нас в освіті. Прораховуючі свій рейтинг, а рейтинг йде до низу. Але якщо відверто то це вже не політсила ця платформа, с кожним днем все огидніше дивитісь на цих рабіновічів, та медведчуків, всі такі розумні всі знають можуть але де ви були раніше.

    ВідповістиВидалити
  2. А эти партийцы кроме центра города бывают где то, или у них только Европейская и Соборная площадь это Александрия, приехали бы к нам Победу! ОЧКОВТИРАТЕЛИ!!!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Зеленський- НАШ президент!!!!!!!!!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  4. Это же надо так брэхать, а еще депутаты. Как, можно дальше верить, таким депутатам. Гнать их надо.

    ВідповістиВидалити
  5. Ти диви, дожились! Степа, Люси, что с вами стало???
    До Прокваса, у партію Рабіновича (ЗаЖОП називається) всією зграєю ломанулись!
    А коли Віталій Миколайович осередок Соціалістичної партії очолював черги не стояло))
    Вся сіла у Рабіновіча(!), значит Нос нада по-вєтру Дожджанить, і не Ходачіть по Міліцейской..))
    Равнение на Прокваса! Он у нєго і бамага припасена. Да і начало, с нім, у вас ліхоє было...))
    Хотя,не пора ль уже отвечать, ненасытному кодлу, с конфискацией желательно!

    ВідповістиВидалити
  6. Вони зараз найдуть нові обличя, так як жителі міста їм вже не вірять, і про це показали вибори!!!! А новим обличям буде мабудь компаньон С.К.Ц по асфальтному бізнесу Вадімка Коюденко. Їм вже навряд що хтось дасть грошей на вибори, а цей "дурник" наскладав з асфальту. А може Братковському булаву довірять партійну, за кидок під танк на сесії з оголошенням захвату фракції. Не даремно він почав у ФБ піаритись!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Коюденко может не успеть! https://www.youtube.com/watch?v=KcPS2R7pisE&feature=youtu.be&fbclid=IwAR10rrzSUrCofBtVghxBp4UUKr5YnGcGIchHDGhTs6-Saw1usSRMN3k97wE

      Видалити
  7. От куда у них новые лица, одни и те-же только причёски меняют и платячьки, и то только Люся, а остальные бедолаги в одной рубашке ходят годами!

    ВідповістиВидалити