"Олександрійська правда" тепер у Facebook

суботу, 7 вересня 2019 р.

Не вийшло як хотілось....



         Відвідавши вчора 73 сесію Олександрійської міської ради сьомого скликання вкотре переконався, що наш мер, є непорядною людиною, говорить не правду і майстерно переконує своїх підлеглих.
        На засіданні виконавчого комітету 22.08.2019 року він зумів переконати членів виконкому, що в приміщенні яке знаходиться за адресою площа соборна 27Б немає виробництва, тому на всі ділянки 27А, 27Б, треба підняти арендну ставку з 3% до 12%, члени виконкому його підтримали одноголосно. Передавши рекомендацію виконкому на сесію міської ради яка відбулася 06.09.2019 р, С.К, знову переконував але вже депутатів міської ради, в тому що там немає виробництва. Коли я підняв руку і попросив слово для того щоб розповісти правду в очі С,К за якого я голосував в 2015 році, він запитав мене: ти "кто", на що я йому відповів Проквас Валерій Миколаевич, від нього відразу пролунав запит: "У тебя есть довереность" я відповів НІ, "тогда сіді" сказал С, К.  З місця я докричався, щоб надали слово депутату М. Матвіенку, який за день до сесії прийшов на прохідну швейної фабрики і сказав що хоче переконатися на власні очі що знаходиться в приміщенні на другому та третьому поверсі будівлі 27Б, ми йому надали таку можливість.
Коли Матвіенко розповів всим присутнім в залі, що він бачив виробництво на другому і третьому поверсі, С.К. відразу змінив реторику, і запитав: "А люді там билі" , Михайло відповів були, але я не рахував скільки там чоловік. В мить у С.К зявилася нова ідея "ФІКС" подати на прокуратуру звернення, що там працюють не працевлаштовані робітники, і він відразу забув, що мова йде про відсотки на землю.
        Забув С.К і те що в 2010 році коли став головою міської ради, його не цікавило наповнювання бюджету , бо він тоді всіляко сприяв не наданню дозвілу на розробку технічної документації, для виділення земельної ділянки під фабрику,
вдалося йому і тоді переконать членів попереднього виконкому. Через деякий час С.К відпустило, і нарешті в 2016 році, я зміг оформити договори оренди земельних ділянок 27 А,Б,В на 49 років під 3%. На цих договорах стоїть підпис "САМОГО СТЕПАНА КИРИЛОВИЧА!!!" От не можу зрозуміти коли, і в якому році С.К думав про місто і бюджет а коли про новий "RENGE ROVER". Людину яка говорить не правду називають брихуном, таким я і вважаю С.К. Ще досить багато бруду було вилито на нашу родину Цапюком та Давиденко, при присутніх близько ста чоловік бюджетної сфери, яких примусово було "запршено" на сесію, а це і є використання адмін.ресурсу яке так полюбляють наші керманичі міста. Про Давиденко пізніше.
Весь секрет трагедії в тому, що С.К не став народним депутатом в друге, і він вирішив помститися всім, хто "допомагав" ЗЕ! команді. Йому здалося, що якби ми не надали тоді приміщення під приймальню кандидату в депутати Олегу Вороньку то він би був народним депутатом.
      Але хіба він не розуміє, що його зірковий час скінчився, і виборці його не сприймають як чесну та порядну людину, яка може представляти 103 округ в парламенті держави., Коли С.К був депутатом верховної ради він отримував щомісячно 10000 американських "рублів" з чорної каси партії(це він розповідав мені особисто). Чому він тоді не сплачува 17% податку на доходи фізичних осіб, а вчора на сесії він так голосно репетував, що податки повині платити всі!
Так хто такий Цапюк.???
Валерій Проквас.

Немає коментарів:

Дописати коментар