"Олександрійська правда" тепер у Facebook

пʼятницю, 6 вересня 2019 р.

Місто замовляє “Прощання слов`янки” для клану ЦСК-Давиденко, або Хто ж насправді рейдерським способом віджав партію



Сьогодні, 6 вересня, на сесії міської ради Олег Банковський, член “Опоблоку” і юрист відділу освіти, зачитав звернення такої собі депутатської групи міськради, яка вирішила назватися “Опозиційна платформа “За життя” - а насправді це вчорашні “опоблоківці”, які продули вибори в м.Олександрія, на яких місто дало їм оцінку аж 1,6%. Банковський, крім того, оголосив, що Віталій Проквас за допомогою рейдерських способів захопив місцевий осередок “Опозиційна платформа “За життя”. І сказав про те, що Віталій Проквас є головою цієї партії в м.Олександрія, вони, нові опозажиттєблоківці, мовляв, дізналися тільки вчора, 5 вересня, з публікації в газеті “Олександрійський тиждень”.
За роз`ясненнями дивно-дурнуватої ситуації ми звернулися до Віталія Миколайовича Прокваса:

Хотів би розвіяти цю брехню, тому що саме я є головою Олександрійського міського осередку “Опозиційної платформи “За життя” з 25 березня 2019 року за рішенням Головного Територіального Управління Юстиції у Кіровоградській області. Це добре знала їхня керівниця “Опоблоку” Людмила Давиденко.

Скажіть, будь ласка, навіщо тоді все це було зроблено?

Після того, як сьогодні на сесії Зарицький задав питання при створенні цієї групи в раді,  чи знає про це голова осередку в м.Олександрія, на що міський голова відповів “А це необов`язково!”, вони зрозуміли, що вони попали ногами в маргарин. І щоб вийти з цієї ситуації, вони на скору руку зварганили таке звернення, яке зачитав Банковський. Розраховане це було на те, що в залі сиділо біля 100 людей, зігнаних на сесію олександрійських бюджетників. І щоб публічно опорочити мене, і придумали весь цей цирк. Але городяни і ті, кого вони зігнали в зал, за 20 років вивчили цих керманичів. І не тому вони на сесію прийшли, що підтримують владу, а тому, що кожен із них боїться втратити роботу. На мою переконливу думку, краще б вони замовили оркестр, щоб він їм зіграв марш “Прощання слов`янки”.

1 коментар:

  1. Вершина олександрійської демократії і партійного будівництва...))
    Всією ригоанальною партією (нова назва оппаблок), ничтоже сумяше, взяли і вступили у іншу партію. Світ іще такого дива не бачив!)) Оце вірність своїй партії і її центральному комітету... Усім стадом, від корита Вілкула до Рабіновича - За Жиддя!

    ВідповістиВидалити