"Олександрійська правда" тепер у Facebook

пʼятницю, 23 серпня 2019 р.

“Ще той фрукт”, або Про що розповіла б нам музика 1990-х



Віталію Миколайовичу, чи правда, що Ви не допустили комісію міськради всередину підприємства, що на території “швейки”, бо саме про це 22-го на виконкомі озвучили пп.  Купченко та Цапюк?

Це повна брехня. Ніхто не приходив на територію колишньої швейної фабрики з метою перевірки. А особисто Олександр Купченко, після того, як його після обливання зеленкою в суді він потрапив у лікарню, бачив Г.І.Проквас у тій же лікарні. А листа, якого з міськради вони направили Ганні Іванівні на домашню адресу, вона отримати не могла. Але цей лист прийшов 22.08 о 10-й годині 30 хвилин, через 1 годину 15 хвилин після того, як закінчився виконком. Оскільки лист був із повідомленням, це можуть підтверди навіть працівники Укрпошти. І знову Степан Кирилович каже неправду, а представвники Олександрійського міськвиконкому його слухають і ймуть йому віри. Звідси є питання: чиї інтереси інтереси відстоюють ці члени виконкому — громади м.Олександрія чи особисто Цапюкові?
На виконкомі були сказано, що ніякі промислові підприємства у нас, на “швейці”, не працюють. То я хочу сказати особисто Цапюку. Шановний Степане Кириловичу, ніхто більше ніж ви не знає, які цехи є на території колишньої “швейки”. Тієї “швейки”, яку Ви мене просили не продавати, бо пообіцяли, що продасте її для мене за 3 мільйони євро, та, як завжди, обдурили.  Ви не можете не знати, що на її території працюють швацький та шкарпетний цехи. Тому що Ви і Ваше сімейство, як попугаї, повторюєте все за мною на протязі 20 років.
До речі, коли Ви на позаминулому тижні особисто дали команду відділу економіки перевірити 1-й поверх “швейки”, їх туди допустили, і на кожному обєкті, який вони відвідали, контролери залишили свій припис, який був виконаний в зазначений термін. А те, що Ви говорите, що не допустили жодної комісії, це, як завжди, Ваша брехня.

Повна іонізація повітря виконкому

Віталію Миколайовичу, а що Ви могли б сказати щодо того спічу ЦСК, що деякі підприємці прийшли в місто жебраками, а стали мільйонерами?

Якщо це висловлювання адресувалося мені, то я хочу нагадати, що вже у 1986 році я їздив на “Волзі” ГАЗ 24-10, якій було всього один рік, а Степан Кирилович тоді катався на ВАЗ 2105 кольору корида. Я на той час працював начальником забезпечення станції технічного обслуговування, і, на всяк випадок, мені було всього 35 років. І якщо він забув, то він тоді приїжджав на наше СТО монтувати іонізатори повітря. При цьому він намагався бути екстрасенсом. Він продавав свої пристрої і розповідав людям, що якщо двигун автомобіля вдихне заряджене Степаном Кириловичем повітря, то двигун майже не потребуватиме пального. Так що Степан Кирилович — ще той фрукт. Таке враження, що, судячи по рішенням виконкому,  все теперішнє повітря міськради заряджене Степаном Кириловичем.

“Липа”. Зате вона за валюту

На жаль, ідея фікс не принесла йому доходу, і тому довелося піти йому на “Автоштамп”. Там він знайшов себе у повній мірі. Коли він зараз весь час розповідає, що всі — спекулянти, а він — найкращий бізнесмен в м. Олександрія, то якби комусь із теперішніх олександрійських бізнесменів пощастило  натрапити на “жилу”, де можна працювати на чужих коштах, то я думаю, що С.К. пас би тепер задніх.

А що саме Ви маєте на увазі?

Із розповідей тих, хто працював разом із Ц.С.К. на “Автоштампі”, я зробив такий висновок, що “нульові” млинки (тобто ті які виготовлялись а потім по-тихому списувались) продавались ним на Прибалтику та Москву. Як розповідали люди, кожен млинок коштував на тоді 25 тисяч доларів (це на сьогодні приблизно еквівалентне 200 тисяч доларів). Скажіть, будь ласка, чи можна було б бути успішних бізнесменом за таких оборудок? То коли він сьогодні обзиває людей спекулянтами, а не бізнесменами, йому краще відкрутити платівку власної пам`яті назад, і послухати музику 90-х.

Далі буде...

4 коментарі:

  1. В 90-х была очень популярная песня-Фантазёр. Таксистом был, теле мастером был, военным был. кем только не был. BUT HE NEVER BECAME A MAN!

    ВідповістиВидалити
  2. Я так понял что Николаевич начал с 1986г и закончит 2019г?

    ВідповістиВидалити
  3. Было бы хорошо если бы Николаевич рассказал от куда взялась БЭХА

    ВідповістиВидалити