"Олександрійська правда" тепер у Facebook

пʼятницю, 31 травня 2019 р.

Не будете працювати – не ображайтеся


Такою була ключова фраза міського голови С.Цапюка на черговій нараді з комунальниками  з питань підготовки житлово-господарського комплексу до роботи взимку. Можна сказати, що нарада не відбулася, на більшість питань, які задавав очільник міста комунальники не змогли відповісти та й звіту про виконання попередніх доручень  не пролунало. Протоколів  про проведення підготовки до зими, які вимагав С.Цапюк йому теж не надали.
«Я не задоволений роботою УЖКГ та комунальних підприємств,- констатував міський голова. – Доки мені будуть телефонувати жителі міста  цілодобово зі скаргами на проблеми, з тим, що вони не можуть додзвонитися в комунальні служби, або на їх заяви ті не реагують,  доти буду вважати роботу комунальників незадовільною. УЖКГ в Олександрії не існує. По факту є, а по результатам роботи немає».
С.Цапюк наказав керівнику УЖКГ А,Некрасову розібратися з функціональними обов»язками підлеглих. Основним завданням назвав комунікацію з населенням і контроль за виконанням завдань та доручень.
«Реагуйте на людей, відповідайте на їх звернення. Якщо ваші люди будуть сидіти в кабінетах закинувши нога на ногу й зверхньо говорити з громадянами – буду звільняти з роботи, - резюмував міський голова»
  Також С.Цапюк дорікав комунальникам за високі заробітні плати й низьку результативність в роботі. На наради зобов»язав приходити з протоколами і звітувати що зроблено для вирішення тієї чи іншої проблеми.  Тому  нараду переніс на наступний тиждень. Керівників підрозділів чекає з конкретними звітами і цифрами стосовно зробленого у середу 5 червня.


Немає коментарів:

Дописати коментар