"Олександрійська правда" тепер у Facebook

пʼятницю, 31 травня 2019 р.

ПП "Екологія" це не царьки у місті


  Вивезення сміття залишається проблемним для олександрійців у вихідні. «Чому об»уїжджаючи місто у понеділок я бачу переповнені баки зі сміттям ? Якщо не встигаєте вивозити – працюйте й у вихідні. Ми за це вам сплачуємо кошти, - поставив вимогу міський голова»

 Не влаштовує його і цінова політика ПП «Екологія». На засіданні виконавчого комітету підприємству втановили тариф на  утилізацію побутових відходів. Вони менші від тих, які були на початку через те, що «Екологія» не виконувала умови договору. Але, як сказали ті, хто вивозять сміття, підприємство не заключає нові договори зі зменшеними розцінками.
Це обурило міського голову і він доручив розібратися з цим питанням своїм заступникам. «Чому  ПП «Екологія» повинно керувати містом, є рішення виконавчого комітету, не хочуть укладати нові договори, то відвантажуйте сміття просто так. Не давайте приватникам царювати в місті, - сказав С.Цапюк комунальникам»
Також було запропоновано КП «Житлогосп» розробити пропозиції щодо сортування сміття, як варіант зробити хоча б із сітки  корзини для пластику й встановити їх на контейнерних майданчиках щоб людей привчати виконувати вимоги законодавства.


Немає коментарів:

Дописати коментар