"Олександрійська правда" тепер у Facebook

середу, 24 квітня 2019 р.

Депутати дали згоду на пришвидшення капітального ремонту доріг


 Позачергова сесія депутатів міськоі ради в  екстреному порядку прийняла рішення від якого залежатиме якнайшвидший початок капітального ремонту двох олександрійських доріг за державний кошт. Мова йшла про ремонт доріг по вул. Козацький шлях на ділянці від вул. Першотравневої до вул. Героїв Сталінграда  та Знам`янського шосе – також від вулиці Першотравневої до вул. Героїв Сталінграда в Олександрії.

 Справа в тому, що раніше  питаннями доріг займався один із департаментів в Кіровоградській області, але останнім часом з»явилося державне підприємство, яке й повинні  були депутати визнати як замовника. Ним  виявилося новостворене при Кіровоградській обласній державній адміністрації Державне підприємство «Агенство місцевих автомобільних доріг». Оскільки ремонт виконуватиметься за державного фінансування, то й опікуватися ним буде дане ДП.
Головуючий на сесії Степан Цапюк підкреслив важливість такого рішення. Якщо депутати дадуть згоду, то тендер на виконання  ремонту  названих доріг може відбутися вже наступного дня, а значить найближчим часом  приступлять  до виконання робіт .
Рішення депутатів було одноголосним – вони визнали замовником робіт новостворену обласну структуру




Немає коментарів:

Дописати коментар