"Олександрійська правда" тепер у Facebook

середу, 6 лютого 2019 р.

Прокурор міста запевняє, що більше уваги стали приділяти зверненням громадян



Органами прокуратури України, а зокрема і в Олександрії,  за останній час здійснено ряд практичних заходів щодо перебудови роботи зі скаргами, забезпечення надійної охорони прав і законних інтересів громадян, про це заявив керівник Олександрійської місцевої прокуратури
І.Білоусов
 Повідомлення. що надходять, почали активніше використовуватись для зміцнення законності й правопорядку, поліпшення діяльності правоохоронних органів щодо боротьби з правопорушеннями. Стан роботи зі скаргами громадян постійно аналізується.

В Олександрійській місцевій прокуратурі організацію роботи з особистого прийому громадян здійснює особисто керівник прокурори, який також контролює дотримання підлеглими працівниками строків розгляду звернень.
Крім того, відповідно до статті 131-1 Конституції України на прокуратуру покладено функції:
1) підтримання публічного обвинувачення в суді;
2) організацію і процесуальне керівництво досудовим розслідуванням, вирішення відповідно до закону інших питань під час кримінального провадження, нагляд за негласними та іншими слідчими і розшуковими діями органів правопорядку;
3) представництво інтересів держави в суді у виключних випадках і в порядку, що визначені законом.
Олександрійською місцевої прокуратурою прийом громадян здійснюється керівником  - щосереди з 10 год. 00 хв. по 13 год. 00 хв., першим заступником керівника - щовівторка з 09 год. 00 хв. по 13 год. 00 хв., заступниками керівника - щопонеділка та щочетверга з 09 год. 00 хв. по 18 год. 00 хв., оперативними працівниками - щоденно з 09 год. 00 хв. по 18 год. 00 хв.
Розпочинається робочий день в Олександрійській місцевій прокуратурі понеділок - п'ятниця о 9 год.00хв., кінець робочого дня понеділок - четвер - о 18 год.00хв., у п'ятницю - о 16 год. 45 хв, обідня перерва у робочі дні з 13 год 00 хв. до 13 год. 45 хв.
В Олександрійській місцевій прокуратурі працює телефон «гарячої лінії»: (05235)75452, +380 94 938 8146 з понеділка по четвер з 9 год. 00 хв. до 18 год.00 хв., у п'ятницю - до 16 год. 45 хв.
Для роботи з електронними зверненнями визначено електронну пошту для Олександрійської місцевої прокуратури з наступною адресою: zvern-Oleksandriya@kir.gp.gov.ua

Прийому громадян у вихідні та святкові дні покладається на чергового Олександрійської місцевої прокуратури.

Немає коментарів:

Дописати коментар