"Олександрійська правда" тепер у Facebook

четвер, 15 лютого 2018 р.

Рабінович: «За життя» більше не допустить, щоб злодії жили в хоромах, а українці – в хліві!


12 лютого народний депутат України та лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович, дав велику прес-конференцію, під час якої презентував громадськості «не просто вибухові, а атомні» дані про корупційні схеми у владі . За його твердженням і за наявними документами, які були роздані в залі представникам ЗМІ, рішенням французького суду у Франції заарештована скандально відома вілла «бенефіціара української корупції», все ще народного депутата з фракції «Опозиційний блок» Сергія Льовочкіна. Нагадаємо, його персоною французькі правоохоронці зацікавилися після публікації в ЗМІ резонансних фактів про те, якими засобами пан Льовочкін «заробив» собі на це нескромне житло, і справа була переведена в окреме провадження.


«Багато років нашу країну грабують за одним принципом ... Але сьогодні день, який змінить історію країни. З сьогоднішнього дня всі, хто обкрадає країну, думає, що в Європі і Америці їх не дістануть, більше так думати не будуть. Сьогодні я вас інформую про те, що на вимогу народного депутата України Вадима Рабіновича французький суд (рішенням суду міста Ніцца) заарештував маєток сімейства Льовочкіних, який знаходиться в Сен-Жан-Кап-Ферра у Франції. Перший «будиночок» коштує близько 40 млн євро, другий - близько 10. Задумайтесь, одне сімейство вклало майже 2 мільярди в свою нерухомість!» - обурився Вадим Рабінович, висловивши жаль, що французький, а не український суд, «зрозумів», що у сім'ї, яка ніколи в житті не працювала в бізнесі, а тільки главою адміністрації, не може бути один будинок в 2 млрд.
 Вадим Рабінович звернув особливу увагу на той факт, що «сімейство Льовочкіних» ніколи не працювало в бізнесі, але змогло купити таку дорогу нерухомість у Франції. «Якщо такі, як Льовочкін, ніколи не працювали в бізнесі, - вони не мають право хизуватися таким майном ...» - наполягає депутат.
 Політик також нагадав, що Президент України вже пообіцяв співпрацювати зі спецслужбами інших держав для повернення награбованого майна в Україні. «І перший крок вже є! Нічого не треба робити - вже є рішення щодо Льовочкіна. Тепер потрібно взяти і забрати ... Ці гроші потрібно повернути в бюджет країни», - закликав Вадим Рабінович.
 Політик уточнив, що він вимагає повернути ці мільярди в бюджет України. «Я вимагаю від прем'єр-міністра, щоб ці гроші пішли на індексацію пенсій і зарплат. Я вимагаю, щоб вони пішли не в кишені чиновників, а на потреби народу та країни», - заявив Вадим Рабінович.

Він також звернувся до генерального прокурора Юрія Луценка: «Шановний генпрокурор, візьміть це на контроль, щоб «вишки Бойка» не перетворилися в «вишки Януковича». Інакше ми так спишемо все на марсіан».
 «З сьогоднішнього дня будь-який злодій повинен зрозуміти: якщо вони вкрали і навіть втекли - ми все одно їх знайдемо», - пообіцяв політик. Він також повідомив, що має намір виїхати до Франції та Італії для продовження робіт по поверненню вкрадених грошей Україні. «Ми вже почали працювати з іншими п'ятьма країнами щодо повернення такого ж награбованого майна України. І ви не уявляєте, яка там сума вимальовується! Ми вже в цьому році повернемо в казну 200 млрд євро», - пообіцяв Вадим Рабінович. «За життя» більше не допустить, щоб злодії жили в хоромах, а українці - в хліві!





,

6 коментарів:

  1. А шо Вадім повернув уже вклади обдуреним вкладникам банку Михайлівський? Які тіко хороводи водив біля К.Рожковоі, В.Гонтаревоі...
    Нехай похороводить та наобіцяється поверненню вкраденого із закордону.
    Чим би дитя не тішилось, аби не вішалось!

    ВідповістиВидалити
  2. Вадим идет правильным путем. Пусть пацаны немного поделятся назад с народом.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. ВЗад и Европа могет! И не только поделиться...))

      Видалити
  3. :)))) Жыд к жыдам в опозиции!!!Да очередной развод гоев!!Не ведитесь.

    ВідповістиВидалити
  4. Сам ты жид. Он еврейчик.Я уверен что только с ним мы победим корупцию.

    ВідповістиВидалити