"Олександрійська правда" тепер у Facebook

понеділок, 24 грудня 2018 р.

Вихідні у 2019 році






Відповідно до Закону «Про працю» в 2019 році в Україні затверджено 11 додаткових вихідних днів у зв'язку з державними і релігійними святами.
Так, у зв'язку зі святкуванням Нового року та Різдва передбачені вихідні у вівторок, 1 січня, і в понеділок, 7 січня. Нагадаємо, що вихідним буде і 31 грудня 2018 року, правда, за це українцям доведеться відпрацьовувати в суботу 29 грудня.

8 березня в країні буде святкуватися Міжнародний жіночий день, а отже, передбачений вихідний, який випадає на п'ятницю. Після цього традиційно вихідними днями будуть субота і неділя.
У квітні в Україні святкуватимуть православний Великдень, в 2019 році він випадає на неділю, 28 квітня, відповідно вихідним буде і понеділок, 29 квітня.
У травні передбачені вихідні на День праці - в середу, 1 травня, і Дня Перемоги - в четвер, 9 травня.
Свято Трійці випадає на неділю, 16 червня. Тому вихідним буде і понеділок, 17 червня. Крім того, вихідним будет пятниця 28 червня - на честь Дня Конституції.
Завдяки тому, що День Незалежності, 24 серпня, в 2019 році випадає на суботу, на українців чекає ще один триденний уїк-енд - вихідний переноситься на понеділок, 26 серпня.
День захисника України, 14 жовтня, понеділок, теж подарує українцям триденні вихідні.
Також передбачений вихідний день в честь католицького Різдва, яке в 2019 році випадає на середу, 25 грудня.


Немає коментарів:

Дописати коментар