"Олександрійська правда" тепер у Facebook

понеділок, 24 грудня 2018 р.

В Олександрії поліцейський вимагав хабара з відомого українського боксера



Відомий український боксер-любитель Тарас Неудачин повідомив у себе в Facebook, що у нього в Олександрії на Кіровоградщині спіробітники поліції вимагали хабара у розмірі 5 тисяч гривень, начебто, за водіння автомобіля у стані алкогольного сп’яніння.
За словами Неудачина, поліцейські після зупинки автомобіля викликали власних "понятих" та пред’являли спортсмену обвинувачення у водінні в нетверезому стані і вимагали хабар.

При цьому, поліцейські, яких звати Ярослав Большов та Олександр Мушик, відмовилися везти Неудачина на медичну експертизу.
Один з правоохоронців, начебто, попросив боксера відійти з ним в бік без телефона та показав п’ять пальців. Неудачин запитав: "500?". У відповідь поліцейський сказав: "5000".

"Ярослав Большов, співробітник поліції (перевертень в погонах) сьогодні на початку другого ночі по вулиці проспект соборний 116 р. Олександрія просив хабар у розмірі 5000 тисяч гривень, нібито за водіння в нетверезому вигляді і відмовився мене везти на експертизу в лікарню при свідках, перевертні зі своїми понятими приїжджають в Олександрію і намагаються таким чином заробляти гроші. Люди, прошу максимальний репост, ворога треба знати в обличчя, на моєму місці міг опинитися кожен", – написав боксер.

1 коментар:

  1. Если это Кировоградские то им давно пора уже нахерячить рыло. Они такие маты г ылят при детях, сам слышал. Это наши новые полицейские, честь и совесть. Уроды.

    ВідповістиВидалити