"Олександрійська правда" тепер у Facebook

понеділок, 29 жовтня 2018 р.

На тижні крали майно з сараїв


26 жовтня о 07:27 до Олександрійського відділу поліції надійшло повідомлення від 62- річного мешканця міста, про те, що в вночі невстановлена особа,  вийняла  віконне скло  й проникла до сараю, розташованого на території домоволодіння  по вул. Зоряній, звідки викрала зварювальний апарат "Тесла" синього кольору, зварювальний апарат "Дніпро" жовтого кольору, перфоратор "Bosch" зеленого кольору, циркулярна пила "Дніпро" оранжевого кольору, болгарка "Макіто" зеленого кольору.
За даним фактом порушено кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого ч.З ст.185 КК України
24 жовтня о 08:30 до Олександрійського відділу поліції надійшло повідомлення від 43- річної мешканки міста, про те, що в неї скоєно крадіжку.  Виїхавши на  місце події слідчо- оперативною групою було установлено що в ніч на 24 жовтня невідома особа таємно, через відкриту хвіртку, проникла до домоволодіння заявниці  по вул Кропивницькій ,звідки викрала пилосос "Самсунг" а з сараю, який на той час був відчинений  винесла 2 бензопили ("Профі" помаранчевого кольору, та зеленого кольору марку не памятає ), шліфмашинку зеленого кольору, та з літньої кухні фрітюрницю.
За даним фактом порушено кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого ч.З ст.185 КК України
21 жовтня о 20:15 до Олександрійського відділу поліції надійшло повідомлення від 57- річного мешканця міста, про те, що до будинку, в якому ніхто не проживає по вул. Свято- Миколаївській, хтось заліз через вікно.  Швидко прибувши на місце виклику  наряд групи реагування патрульної поліції виявив  в будинку  18- річного мешканця міста, який проник  туди розбивши віконне  скло.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого ч.І ст.162 КК України

Немає коментарів:

Дописати коментар