"Олександрійська правда" тепер у Facebook

понеділок, 29 жовтня 2018 р.

В поліції констатують зменшення злочинності по місту



За минулий тиждень, з 22  по 28 жовтня в Олександрійському відділі Національної поліції  зареєстровано – 277 заява зі зверненнями громадян , з них 41 внесено до ЄРДР . За цей період скоєно 6 легких тілесних ушкоджень,  16 крадіжок, 5 шахрайств,  13 інших правопорушень. Деякі з цих злочинів прокоментував начальник сектору моніторингу міського відділу поліції Сергій Козловський.
 Як  зазначив Сергій Григорович на території міста реєструють спад злочинності зокрема й крадіжок. Зменшилася й кількість  злочинів, занесених до єдиного реєстру.

26 жовтня працівниками відділу поліції у вечірній час проводилось патрулювання міста. Метою  відстеження була профілактика злочинів та правопорушень у вечірній час. За  період патрулювання були виявлено порушення адміністративного законодавства, в частині порушення правил дорожнього руху, у сфері антиалкогольного законодавства, а також  правил торгівлі, а саме продаж алкогольних напоїв неповнолітнім. Працівниками поліції складено 14 протоколів на порушників.

Немає коментарів:

Дописати коментар