"Олександрійська правда" тепер у Facebook

пʼятницю, 19 жовтня 2018 р.

Олександрійці шикувалися в чергу за саджанцями



  
Два рази на рік на весні та восени громадська організація «Шлях до життя» проводить акцію й роздає усім бажаючим безкоштовно саджанці.Про цей захід було додатково попереджено. Як говориь організаор акції й керівник громадської органзації Анатолій Тримбач, почали в такий споіб озеленювати місто з  2009 року.

Щоразу кількість бажаючих збільшується .Були часи, що люди приходили  й забирали дерева цілими оберемками, вистачало не всім .Тепер  цей процес ,упорядкували й в одні руки давали по 3-5 саджанців.Стогодні , привезли 800 дерев , серед них дуби (звичайні й червоні), акації, горіхи, самшит, ялинки й туї.
 Акцію привели за підтримки мської влади, депутаів та відомих олександрійців А.Коломійцева, В Дожджаника, В.Журавльова та ін.
 Туї висадили на Братській могилі, ялинки на пл.Попова, дуби та ін. дерева ,садили  й на території міської лікарні та семиповерхової поліклініки.
Варо зазначити, що акція почалася 14:00 і через 20 хвилин закінчилася – всі дерева розібрали. Саджанці надав Олександрійський лісгосп






Немає коментарів:

Дописати коментар