"Олександрійська правда" тепер у Facebook

пʼятницю, 19 жовтня 2018 р.

На олександрійців з 1 листопада чекають нововведення в галузі пасажироперевезень.




 Про це на черговій прес-конференції для журналістів заявив міський голова Степан Цапюк. Тів Коштів на виплату пільг для певної категорії населення ( пенсіонерів) у міста немає,  зменшити видатки освітянам чи лікарям міська влада вважає недоцільним. Тому з першого листопада перевезення пільгових категорій населення буде проводитися за схемою 2003 року – 47 пільгових рейсів на місяць за графіком  два рази на тиждень  у визначені дні – один рейс у першу половину дня (в обидва кінці) і один аналогічно у другій половині дня
. Розглядається варіант і повернення проїзду пенсіонерам, які відвідують лікарню. Попередньо йде домовленість з лікарями. У відвідувачів лікар буде з»ясовувати в який спосіб вони добирались до лікарні, і якщо громадським транспортом – то на адресу пенсіонера надійде витрачена сума коштів за проїзд. На скільки це буде законно і які механізми для впровадження цієї пільги  використають - відповіді журналістам не надали, але все це схоже на ту ж монетизацію, якої так домагаються перевізники,  хоча міський голова  на прес-конференції  зазначив, що перевізникам це не вигідно. Запитавши у одного з них, ми отримали протилежну відповідь : «Навпаки, ми чекаємо якнайшвидшої монетизації і тоді все буде по справедливості і перевізники не будуть заручниками ситуації, що склалася в державі з перевезеннями пільговиків- сказав перевізник.-  А от чи вигідно це владі , варто подумати».

3 коментарі:

  1. Мэр переживает за людей или против перевозчика!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Нет Гаврилова и не кому защищать пенсионеров!!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Не розумію! -Як таке дурне можна пропагандувати?
    Згідно прийнятого держбюджету на 2018 рік зарплата медиків і освітян передбачена з ДЕРБЮДЖЕТУ(!), і це захищені статті бюджету!!! Як можна спекулювати на медиках і педиках по відношенню до пенсіонерів і пільговиків.-Ці витрати з 16-го року покладені законотворцем на МІСЦЕВІ бюджети! Нема коштів, той нема, -не вміємо хазяйнувати, щоб мати відрахування до власного бюджету! Запускати руку в захищену статтю держбюджету ніхто не дозволить!
    Про яку доцільність, чи не доцільність йде мова? -Аби дурне молоти?
    Жах, коли це тиражують без аналітики.(співучасть у брехні!). Жах у квадраті, коли в це вірять((
    Ганьба ретрансляторам брехні!

    ВідповістиВидалити