"Олександрійська правда" тепер у Facebook

пʼятницю, 19 жовтня 2018 р.

До опалювального сезону в Олександрії підготували з безробттних46операторів котелень та кочегарі




Завдяки співпраці працедавців з Олександрійським міськрайонним центром зайнятості, у найкоротші терміни відбувається якісний підбір кадрів з числа безробітних, їх навчання та укомплектування вакансій.
Так протягом липня – вересня цього року, навчання на курсах успішно пройшли близько 30 безробітних за професією «оператор котельні» та 19 безробітних за професією «машиніст (кочегар) котельні».
Завдяки своїй наполегливості, безробітні підтвердили власні знання, отримали дозволи на виконання робіт за професіями та реальні робочі місця, на які невдовзі будуть працевлаштовані. У свою чергу, роботодавці залишились задоволеними якісною  підготовкою персоналу.
Враховуючи вимоги роботодавців до професіоналізму персоналу та наявності документального підтвердження кваліфікації, Олександрійським міськрайонним центром зайнятості були організовані курси цільового призначення за навчальною програмою «Дотримання безпечного ведення робіт при експлуатації парових і водогрійних котлів». 
 Тривала тісна співпраця з  КП «Теплокомуненерго», відділом освіти Олександрійської районної державної адміністрації, сільськими та селищними радами,  «Олександрійським професійним ліцеєм» та іншими підприємствами міста та району. 



1 коментар:

  1. Своєго бложьнего дрюккаря нема бажянння пропусцити черезі якісній витбір?))

    ВідповістиВидалити