"Олександрійська правда" тепер у Facebook

понеділок, 20 серпня 2018 р.

Губернатор області закликав посадовців не займатися передвиборчою кампанією


"Звертаю увагу своїх колег, які перебувають на державній службі: не в усіх є повноваження займатися передвиборчою кампанією, – наголосив голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко під час апаратної наради в контексті початку нового політичного сезону. – У більшості з вас у повноваженнях – займатися господарськими справами та забезпечувати людей, які до вас звертаються, відповідними послугами. Займатися політичними процесами – це справа політиків".
Голова облдержадміністрації підкреслив, що період перед виборами Президента України, починаючи вже з осінніх місяців, буде насичений політичними подіями та новинами, зокрема, інформацією про різноманітні показники, рейтинги, шанси та ймовірних переможців. "Із рейтингами у нас все добре. Не треба їх передчасно демонструвати. Нам потрібно продовжувати працювати, а люди самі визначаться, – зазначив Сергій Кузьменко. – Наші рейтинги – це побудовані дороги, амбулаторії, відремонтовані лікарні і школи, створена інфраструктура та умови для того, щоб розвивалася економіка".
Керівник ОДА наголосив, що до виборів ще пройде немало часу. "Я закликаю усіх колег не піддаватися загальним негативним настроям, які будуть формуватися цієї осені деякими телевізійними каналами, а якісно виконувати свою роботу і дбати про свою зону відповідальності, визначену державою", – наголосив Сергій Кузьменко

1 коментар:

  1. З набагато більшою ступінню ефективності можна було б закликати колорадських жуків не їсти картоплю...
    Посадовим "жукам" просто заборонити!
    -Не пробували?

    ВідповістиВидалити