"Олександрійська правда" тепер у Facebook

вівторок, 21 серпня 2018 р.

По області курсують автівки з підробленими документами


У Кіровоградській області почастішали випадки виявлення транспортних засобів, документи на які підроблені.Уже три дні поспіль патрульні знаходять автомобілі, документи на які підроблені. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Кіровоградської області.

Зокрема. 18 серпня на автодорозі М-12 біля міста Знам'янки патрульні о 14:00 зупинили автомобіль Опель в зв'язку з тим, що водій порушив правила дорожнього руху. Він не відреагував на знак «Проїзд без зупинки заборонено». Під час перевірки документів виявилося, що свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу було підроблене - один із символів номера кузова з номером, вказаним в документах не збігся.
19 серпня зупинили Мерседес, який при виконанні маневру не включив показник повороту. При перевірці документації виявилося, що свідоцтво про реєстрацію на транспортний засіб «не читав», не було і водяних знаків.
А 20 серпня патрульні опівдні зупинили на трасі М-14 автомобіль з причепом, показник повороту у якого не працював. У документах також не було водяних знаків. Ще один подібний випадок: на вулиці Привокзальній в місті Знам'янці, зупинивши автомобіль Шкода через порушення правил дорожнього руху, поліцейські виявили що немає ідентифікаторів року випуску машини.

У всіх вищеописаних випадках патрульні склали адмінпротоколи за виявленими фактами порушень правил дорожнього руху. На місце події викликали слідчо-оперативну групу поліції.

Немає коментарів:

Дописати коментар