"Олександрійська правда" тепер у Facebook

неділю, 12 серпня 2018 р.

«Олександрія» - «Арсенал» 1: 0.



Після четвертого туру «Олександрія» зберегла свої лідерські позиції, оформивши одноосібне лідерство, адже «Динамо» свій матч проведе тільки через півтора місяці. Сама ж перемога стала для команди дев'ятої поспіль.


Єдиний і переможний гол був забитий у другому таймі. На 58-й хвилині довго Шендрик з Довгим і Грицук щось обговорювали, після чого Василь залишився у м'яча, а Олексій і Антон вирушили на подачу. Грицук пробивати не став, класно «накинувши» на дальній кут воротарського майданчика, де Шендрик зробив знижку в центр, а Цуріков відправив м'яч ворота. Відмінна награна комбінація - 1: 0! Захисники «Арсеналу» в цьому епізоді більше статистів нагадували, ніж намагалися перешкодити суперникам.

На 58-й хвилині Андрій Цуріков відкрив рахунок в поєдинку, і цей гол так і залишився єдиним результативним ударом на обидві команди до самого фінального свистка, що і зафіксував головний арбітр матчу Дмитро Крівушкін своїм фінальним свистком. Подарувавши перемогу команді, якою керує Володимир Шаран. 

Немає коментарів:

Дописати коментар