"Олександрійська правда" тепер у Facebook

пʼятницю, 27 липня 2018 р.

Міський голова в однїй команді з торгівельниками




« Якщо порівняти бізнес торгівельників і промисловців, то звичайно більш ефективно ведуть свої срави торгівельники, вони створюють нові робочі місця, освоюють нові напрямки, розвивають свою справу. Промисловці зовсім не виявляють бажання працювати в нових напрямках. Для прикладу є замовлення від Міністерства оборони, ми до цього довго йшли, але промисловці не укладають угод і не працюють в цьому напрямку»- підсумував свій виступ на урочистостях до Дня торгівлі міський голова С.Цапюк. 

Представники цієї галузі зібралися в Палаці урочистих подій, щоб відзначити своє професійне свято. С.Цапюк підкреслив великий внесок в формування міського бюджету з боку підприємців. В Олександрії сьогодні у сфері торгівлі працюють 2973 ФОП, які забезпечили робочими місцями близько 5 тисяч олександрійців. Вони забезпечують потреби олексанжрійців у продуктах харчування, предметах побуту, закладами громадського  харчування. С.Цапюк привітав представників цього бізнесу з професійним  святом, побажав успіхів та вручив подяки власникам магазинів, супермаркетів, кафе, пі церій, торгових баз, працівників ринку, управління економіки та ін.

« Я з вами в одній команді», - засвідчив міський голова, завершуючи свій виступ. Сподіваємося, що він мав на увазі наповнення міського бюджету та задоволення потреб і комфорту городян.
Нагадаємо, що в останню липневу неділю в Україні вшановують всіх, хто в тій або іншій мірі пов'язаний з торгівлею.

Немає коментарів:

Дописати коментар