"Олександрійська правда" тепер у Facebook

пʼятницю, 27 липня 2018 р.

Віра-Сервіс вівдкрив двері для журналістів і безробітних


Днями для журналістів місцевих мас-медіа відбувся прес-тур до ТОВ «ЗПТУ «Віра – сервіс Інтермаш», організатором якого є Олександрійський міськрайонний центр зайнятості.
Захід проводився з метою ознайомлення ЗМІ з діяльністю ТОВ «ЗПТУ «Віра – сервіс Інтермаш», що є одним з вітчизняних виробників підйомно-транспортного обладнання.
 «Вже шість років наше підприємство позиціонує себе, як виробник якісної та надійної продукції, що підтверджується наявним попитом на неї та позитивними відгуками наших користувачів.», – розповів присутнім Михайло Сулятицький, директор підприємства.

За словами працівників, на підприємстві дбають про колектив: забезпечується гідна заробітна плата, належні умови праці, соціальний пакет тощо.
У ході заходу також йшлося про основні напрямки взаємодії Олександрійського міськрайонного центру зайнятості з підприємством.
«Для служби зайнятості співробітництво з ТОВ «ЗПТУ «Віра – сервіс Інтермаш» є дуже важливим. За роки взаємодії на даному підприємстві отримали роботу біля 300 осіб з числа безробітних громадян. Лише упродовж 2017 року і першого півріччя 2018 року працевлаштовано 64 особи за такими професіями, як: токар, електрогазозварник,  слюсар із складання металевих конструкцій, слюсар — електромонтажник,  електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування, менеджер, інженер — конструктор, слюсар — ремонтник, інженер-технолог та ін..», – повідомила Ірина Мукієнко, директор Олександрійського  міськрайонного центру зайнятості.  
Під час прес-туру організовано виробничу екскурсію. Журналісти мали можливість ознайомитися зі структурою підприємства, умовами та специфікою роботи, дізнатися про сучасну техніку та технології виробництва, а також поспілкуватися з людьми, які за сприяння міськрайонного центру зайнятості отримали роботу на даному підприємстві.





Немає коментарів:

Дописати коментар