"Олександрійська правда" тепер у Facebook

пʼятницю, 27 липня 2018 р.

В ОЛЕКСАНДРІЇ ВЛАШТУЮТЬ 13 КАМЕР ВІДЕОСПОСТЕРЕЖЕННЯ



В Олександрії найближчим часом встановлять 13 камер відеоспостерження. Таку інформацію сайту Кропивницький повідомили у прес-службі міської ради. 
З'являться  вони в місцях масового перебування жителів та в’їздах і виїздах з міста. У міськраді наголошують, що за допомогою камер відеоспостереження виявлено ряд правопорушень  у місті, по яких встановлені особи та притягнуті до відповідальності муніципальною поліцією. Частина матеріалів на правопорушників передана до міського відділу нацполіції для прийняття рішення у межах його повноважень.

За червень-липень муніципальною поліцією складено 15 протоколів за псування квітів та зелених насадженнях, 21 – за паркування у невстановлених місцях, 9 – за неналежне утримання домашніх тварин.

Притягуються до відповідальності і особи, які викидають з вікон недопалки та різне побутове сміття. Лише за останній час на 3 таких осіб складені адміністративні протоколи. Для надання своєчасної медичної допомоги особам, які цього потребують, муніципальна поліція неодноразово викликала екстренну медичну допомогу.

Немає коментарів:

Дописати коментар