"Олександрійська правда" тепер у Facebook

четвер, 26 липня 2018 р.

Питна вода на Кіровоградщині відповідає гігієнічним вимогам - гендиректор "Дніпро-Кіровоград"




Водопровідна вода у Кіровоградській області відповідає санітарним нормам якості питної води.
Про це  повідомив гендиректор ОКВП "Дніпро-Кіровоград" Роман Ілик, відреагувавши на скарги в соцмережах з приводу  якості води в Світловодську.

Ми ведемо постійний виробничий лабораторний контроль води, як у Світловодську, так Олександрії, Знам'янці, Кропивницькому. У нас зараз вода відповідає всім вимогам СанПіНу.- зазначив він.
За словами пана Ілика, про ситуацію у Світловодську в "Дніпро-Кіровоград" дізналися вчора зі ЗМІ, після чого зв'язалися з представниками Держпродспоживслужби області.
Вчора ми провели відбір питної води вдома тієї жіночки. Зараз ведуться лабораторні дослідження цієї води. Наразі проведено хімічні дослідження, за результатами яких вода повністю відповідає вимогам СанПіНу. Завтра-післязавтра ми очікуємо результати бактеріологічного дослідження, - каже Роман Ілик.
Крім того, за інформацією "Дніпро-Кіровоград", станом на 26 липня від органів, які здійснюють державний контроль якості питної води  не надходило зауважень, приписів чи інших документів про невідповідність питної води (що подається підприємством) вимогам якості, встановлених державними стандартами, нормами і правилами. 

Фото з сайту ОКВП "Дніпро-Кіровоград"

Немає коментарів:

Дописати коментар