"Олександрійська правда" тепер у Facebook

пʼятницю, 22 червня 2018 р.

44 олександрійські родини повернуть субсидії державі




З метою виконання  Постанови КМУ від 18 лютого 2016 року № 136 «Про затвердження Порядку здійснення верифікації та моніторингу достовірності інформації, поданої фізичними особами для нарахування та отримання соціальних виплат, пільг, субсидій» здійснюється перевірка державних виплат відповідно до угоди про обмін інформацією між Міністерством фінансів України та Міністерством соціальної Політики України.
Після отримання відповідної інформації від МінФіну управлінням праці та соціального захисту населення  виявлені порушення чинного законодавства щодо отримання громадянами субсидії
.
З початку року встановлено, що  25 громадян не подали інформацію про придбання транспортних засобів вартістю  понад  50000 гривень, в наслідок чого незаконно отримано субсидії на суму  210,32 тис. грн, ; 13 громадян не подали інформацію про придбання нерухомого майна, що призвело до надмірної виплати коштів на суму у 94,32 тис.грн.; та 6 громадян не повідомили про зміну складу сімї що призвело до надмірної виплати коштів на  суму 4,41 грн.

Внаслідок проведеної державними соціальними інспекторами роботи всі кошти  (на загальну суму 309,10 грн.) повернуті до державного бюджету.  

Немає коментарів:

Дописати коментар