"Олександрійська правда" тепер у Facebook

понеділок, 25 червня 2018 р.

Поповнення у Військової частини 2269 Нацгвардії


23 червня на плацу військової частини Олександрійських авіаторів солдати призову 1-2018 зі Львову та Львівської області склали присягу на вірність українському народові. 

Під час мітингу з промовами виступили начальник відділення по роботі з особовим складом підполковник Станіслав Козенко, голова ветеранської організації Павло Тіщенко, військовослужбовці та гості свята. Хвилиною мовчання з покладанням квітів вшанували гвардійці своїх побратимів, які віддали своє життя під час виконання військового обов’язку в різні періоди діяльності частини. На служіння Батьківщині благословив воїнів отець Сергій, настоятель храму Христа спасителя Київського патріархату.
По закінченню святкових заходів була проведена зустріч командування частини з батьками та рідними військовиків, під час якої обговорили питання проходження військової служби, матеріального забезпечення та соціального захисту. Батьки військовослужбовців мали змогу особисто подивитись на умови харчування, побуту та служби, в яких будуть перебувати їх діти найближчий рік чи півтора.

Немає коментарів:

Дописати коментар