"Олександрійська правда" тепер у Facebook

четвер, 24 травня 2018 р.

Якщо депутат хам, то чи вартий він бути депутатом



  Люди лохи – а я олігарх, вважає голова депутатської  фракції Радикальної партії О.Ляшка  О Ходак. Мабуть він бере приклад зі свого партійного лідера у поведінці й ставлення до людей, але той  вільно себе почуває в державі, а Ходак в Олександрії. Маленький царьок на невеликій території не може бути благородним, коли йго влада обмежена рамками, тому й царює він з так би мовити «остервенінням», маючи людей за бидло.

 Так говорили люди, які звернулися до «Олександрійської правди» зі скаргою до депутата на йогоо поведінку і вчинок, який трапився сьогодні на прибудинковій території по вул. Г Усика, 56. (Червоноармійська)
Коли О.Ходак продавав квартири в збудованому приватним підприємством до якого він має відношення, то запевняв людей, що прибудинкова територія буде їхньою, аби лише попродати житло і відбити свої гроші. Але потім свою обіцянку він забув і загородив територію парканом, поставив сторожку, де збудував ще один  будинок. Дозволу у людей на зведення паркану він не питав, та й взагалі їх претензії не слухав. Сам собі  нарізав землі, як йому хотілося.
Спір між  Ходаком і жителями триває вже другий рік. Люди прийшли до депутата, так би мовити на прийом знову з цим же проханням, дозволити їм бути власникаи прибудинкової території, але «хазяїн» їх видворив і не став слухати.

Сьогодні близько 20 осіб з кувалдами приїхали до будинку й стали розбивати паркан, жителі оточили
«тітушок» і почали питати що ті коять, Ходак в грубій формі розмовляв  з ними, грубив літнім жінкам, вживав нецензурну лайку. Жителі викликали міліцію, але охоронці порядку в сварку не втручалисяя. Лише спостерігали й не допомагали людям. Звичайно ж ніхто з них не хотів неприємностей, бо усі а Олександрії знають історію Ходаків, один із яких тепер ще й депутат. Жиителі будинку вирішили після Дня міста  звернутися з листом до міського голови за допомогою і завірили, що цього хапузі  Ходаку не пробачать, в крайньому разі вони так заявили. Хамів в депутатах бути не повинно, чи вже нові часи і їм теж місце в депутатському корпусі ?
ДАЛІ   БУДЕ

3 коментарі:

  1. Это тот что наши елочки уничтожил?

    ВідповістиВидалити
  2. Да, это им в городе все можна.

    ВідповістиВидалити
  3. Им осталось чудить 10 месяцев, а потом возобновлял все старые дела и они или смоются или сядут.

    ВідповістиВидалити