"Олександрійська правда" тепер у Facebook

четвер, 24 травня 2018 р.

Цапюк порадив хлібопекам купувати борошно в "Агродар ЛТД"



Міський голова Степан Цапюк провів зустріч з хлібопеками міста. На нараду прибули власники та представники підприємств «Словяночка», «Уран» ФОП Вялих ФОП Корнюшина,МП»Ніемія» ФОП Годжаєв, ДП «Рітейл»Весг» (Фуршет). На порядку денному стояло питання якості хліба. Міський голова зазначив, що сьогодні його, як покупця не задовольняє той хліб, який на прилавках наших магазинів.Є скарги й від олександрійців, особливо на вироби ПП»Слов»яночка». Тож С.Цапюк запропонував олександрійським хлібопекам розглянути можливість співпраці з «Агродар ЛТД», яке працює на території міста і випускає найкращу по якості продукцію.

« Підприємець вклав в виробництво 200 млн. грн.., закупив імпорте обладнання, але якісь продукції тепер найкраща в Україні.Давйте наших людей годувати якісним хлібом.Знайдіть можливість купувати борошно саме  у Дорофеєва.Звичайно я вас не можу змусити, і по ціні для вас це буде трохи дорожче, але люди купувати якісний хліб, -сказав міський голова.- Сьогодні в Україні нема хліба, який би відповідав усім стандартам. Так от почнемо показувати приклад в нашому місті.»
 Підприємець Вялих сказав, що вже веде перемовини з Дорофеєвим про поставку борошна. Підприємец Гаджаєв зазначив, що добре співпрацює з «АгроСеріс». Йому заперечили й уточнили, що якість борошна там нижча.   Далі С.Цапюк попередив виробників хліба, о на їх підприємствах є неоформлені робітники, їх бізнес частково в тіні. Тому їм дали кілька місяців щоб вони навели порядок на підприємствах, а також довели зарплату робітників до рівня середнього по області. До вересня їх підприємства перевіряти не будуть, якщо працюватимуть над пропозиціями міського голови.

,


Немає коментарів:

Дописати коментар