"Олександрійська правда" тепер у Facebook

вівторок, 24 квітня 2018 р.

Два додаткових пільгових рейси щопонеділка з"являться на маршруті №5 за клопотанням ПП "За життя"



  ПП «За життя», реагуючи на звернення олександрійців, щодо збільшення пільгових рейсів на маршруті автобуса №5 , за клопотанням  лідера міського осередку цієї партії  В.Прокваса, вдалося домовитися про два додаткових   пільгових рейси  щопонеділка.  Оскільки міська  влада не  має  можливості  фінансувати додаткові пільгові  рейси ,  політичній партії "За життя" вдалося вирішити це питання з перевізником. Тож за домовленістю  два  пільгових  рейси  по  понеділках перевізник  виконуватиме  за  власні кошти. Додаткові пільгові рейси будуть виконуватися починаючи з 1 травня протягом місяця на маршруті  №  105

5 коментарів:

  1. Больше дела меньше слов. Молодцы!!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Шо? Цілий місяць у травні? Аж два рейси, та ще й кожен Понеділок?! -Їх у травні аж Чотири!!! (Поки що по Закону - усі рейси повинні бути безкоштовними для пільговиків)
    Це нечувана, фантастична щедрість, від самої життестверджуючоі партії -"За Жиддя"! -Це справжні борці за народне щастя!:-)

    ВідповістиВидалити
  3. За таких идиотовкак предыдущий писатель люди скоро перестанут помогать друг другу. А этот ублюдок пусть хотяб одного льготника провезет за свой счёт. Пусть и жид но что то делает для людей!

    ВідповістиВидалити
  4. А вы спросите у льготников - это хорошо или плохо?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. 2-го Мая(тоже Понедельник), льгочикам, фантики от Рошенок-шоколадок раздавать даром будут.
      Это ж как они украсят их жизнь!
      Тут и спрашивать не надо, счастье повалило...))

      Видалити