"Олександрійська правда" тепер у Facebook

вівторок, 24 квітня 2018 р.

Працівники поліції поділилися результатами розслідувань



 Завдяки проведенню оперативно-розшукових заходів було встановлено особу крадія ліфтового обладнання. Ним виявився 18-річний житель Олександрії, який скоїв близько 17 аналогічних крадіжок. Правоохоронці взяли крадія на «гарячому», коли той з рюкзаком за плечима, в якому носив інструмент, в черговий раз намагався дістати з машинного відділення ліфта гальмівні котушки. В ході слідства з»ясувалося  - зловмисник зламував замки на дверях, що вели до технічних приміщень з обслуговування ліфтів у багатоповерхівках, далі від’єднував їх від електромереж та діставав гальмівні котушки. Наразі вирішується питання про оголошення підозри злочинцю, перевіряється його причетність до скоєння інших подібних злочинів. Кримінальне провадження розпочато за ч. 3 ст. 185 ККУ, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 6 років.

Ще одного злочинця правоохоронці затримали на минулому тижні. До відділу поліції звернулася 33-річна олександрійка, яка сповістила про те, що 15 квітня о 22год. 26 хв. до її помешкання, розбивши вікно, проник невідомий . Злочинець погрожував їй ножем і вимагав ключі від автомобіля Ford Sierra, власником якого вона є. Заволодівши ключами від транспортного засобу, чоловік зник у невідомому напрямку. Працівниками поліції на території Кіровоградської області було оголошено операцію «перехват». Поліцейським вдалося встановити і затримати  особу зловмисника, яким виявився 31-річний, раніше судимий місцевий житель.  Згідно ст. 208  КПКУ , йому оголошено про підозру у скоєні злочину. ч. 3 ст. 187 ККУ та ч.2 ст. 289 ККУ «Незаконне заволодіння транспортним засобом». (покарання у вигляді позбавлення волі строком від 7 до 12 років).

Цілий арсенал вибухонебезпечних боєприпасів та вибухових речовин вилучили працівники поліції минулого тижня у 35-річного олександрійця, який зберігав їх у себе вдома на горищі. Провівши санкціонований обшук  у чоловіка вдома, правоохоронці вилучили предмети схожі на тротилові шашки, вагою по 400 грамів кожна, 3 корпуси від гранат РГД-5 та Ф-1, патрон з бронебійним запалювальним  трасуючим снарядом, вистріл осколковий гранатометний у кількості п’яти одиниць, понад 3 тис. набоїв калібром 5,45 мм, 7,62 мм, 9 мм, а також боєприпаси до великокаліберної зброї. Всі речові докази було направлено на експертизу. В ході слідства встановлено, що даний громадянин раніше вже мав судимість, а близько двох років тому був звільнений з місць позбавлення волі. Наразі чоловіка затримано Зловмиснику загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі. 

Немає коментарів:

Дописати коментар