"Олександрійська правда" тепер у Facebook

понеділок, 19 березня 2018 р.

Кількість кримінальних злочинів в Олександрії зростає


З 12 по 19 березня до Олександрійського управління поліції від громадян надійшло 405 звернень, з яких 110 було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Як повідомила інспектор Олександрійського міського відділу поліції Оксана Михно, протягом минуло тижня було зареєстровано кримінальні правопорушення, серед яких крадіжки, грабежі, шахрайство, тілесні ушкодження, самогубство та спроба самогубства, ДТП.

Шахрайство.13 березня до відділу поліції звернувся місцевий житель 1974 р.н. , який повідомив, що 12 березня, перебуваючи поблизу ринка «Айсберг», до нього підійшла невідома жінка (на вигляд років двадцяти п’яти), яка попросила скористатися його мобільним телефоном. Чоловік дав жінці телефон і обернувшись на хвилину, не побачив вже ні жінки, ні свого телефону. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 ККУ «Шахрайство», а санкція даної статті передбачає покарання у вигляді накладання штрафу, застосування виправних робіт, або обмеження волі злочинцям строком до 3 років. 
Грабіж. 17 березня близько третьої години ночі до відділу поліції звернувся громадянин 1985 р.н., який повідомив, що на пр. Гагаріна до нього підбігли двоє невідомих чоловіків, які завдавши йому кількох ударів по тулубу, заволоділи його мобільним телефоном та коштами у сумі 1500 грн. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 ККУ «Грабіж». Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від 4 до 6 років.

Немає коментарів:

Дописати коментар