"Олександрійська правда" тепер у Facebook

вівторок, 13 березня 2018 р.

Звернення олександрійських перевізників до міського голови



                                 Шановний  Степане Кириловичу !
 Сьогодні олександрійські перевізники , які працюють на автобусних маршрутах загального користування опинилися в край тяжких економічних умовах. Ми вже давно вичерпали  свій фінансовий ресурс і запас матер»ялів, які спрямовували на безпечне та безперервне перевезення пасажирів, згідно встановлених графіків на основі угод між міською владою та підприємцями, які виконують ці послуги.
   У зв’язку з недостатнім державним фінансуванням пільгових перевезень  та значним ростом цін на пальне,  запчастини, підвищенням заробітної плати  ми не можемо більше працювати собі в збиток. Через збитковість пасажирських перевезень . неможливо вчасно та в повному об’ємі здійснити технічне обслуговування транспортних засобів, що виходять на маршрути. Незважаючи на те, що гривня укріпилась на валютному ринку,  ціни на запчастини та пальне не зменшились. 
Степане Кириловичу, просимо вас негайно вирішити питання  про підняття тарифу на пасажирські перевезення. Майже у всіх містах України це вже зробили .
   Більше місяця тому перевізники надали  свої розрахунки за всіма законодавчими вимогами  щодо складової тарифу до управління економіки, згідно яких  наша рентабельність складала        7 %, але  сьогодні управлінці нам дають свої цифри власних калькуляцій, які при затвердженні загонять нас в глухий кут. То навіщо ми подавали пропозиції й економічно обґрунтовували їх , коли нам ставлять ціну, яка влаштовує лише міську владу ? Давайте тоді не говорити про сервіс та комфорт, бо спробуйте на ті прибутки придбати новий автобус, чи запчастини до нього.
Ми не прийшли в цей бізнес виживати, ми хочемо, як і всі підприємці, чесно працювати й заробляти кошти щоб розвиватися, оновлювати автобусний парк, можливо й перевозити деякі категорії пільговиків за власний рахунок, як ми це робимо і зараз та ін..
Шановний Степане Кириловичу, допоможіть нам спокійно працювати й не дайте зруйнувати  систему пасажироперевезень в місті !
Хочемо попередити, якщо в найближчий час питання не вирішиться і не буде винесено на засідання виконавчого комітету, ми змушені будемо зупинити роботу і це не наша примха. Швидше за все це безвихідь. Далі так працювати ми не можемо, та й не хочемо. Сподіваємося на ваше порозуміння.
                                                 З повагою, перевізники міста Олександрії.


5 коментарів:

  1. Видно и правда хреново.

    ВідповістиВидалити
  2. Дебіли! З 2016 року шановний Петро Олексійович переклав фінансування компенсаційних виплат на пільговиків з державного на місцеві бюджети!
    Знаєте чому Він це зробив? Бо ніхто правди не каже, який достовірний пасажиропотік ви перевозите! А без цього ніхто нічого економічно обгрунтованого обрахувати НЕ в змозі! -Не знаючи ваших надходжень.
    Шо за безграмотну, недолугу портянку, трахнуту міллю, ви витягли, і обізвали Зверненням, з погрозами транспортного коллапсу?
    Стидоба! 7-м грн., по місту, за пару зупинок - не буде, ви хоч всеріться!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дебил ты аноним. В этом году пересчитали пасажиропоток всех графиков депутаты, ездили целыми днями и считали.

      Видалити
    2. В жопу твої депутатські перевірки.
      Тільки безпристрасний електронний облік, в краіні чемпіонськоі корупціі може наблизити до правди!
      А його бояться як чорт ладану, того й не запроваджують!

      Видалити
  3. чи хтось тут колись стикався з фінансовим зривом? у мене це було, і це була нелегка ситуація, тому що я втратив майже все, і я не міг пояснити, як все відбувалося, але COVID-119 мене справді злетів, але я сьогодні вдячний за все Пан Лі зробив для мене те, що допоміг мені взяти позику за 2 проценти, щоб повернути мій бізнес, і сьогодні я щаслива людина через те, що життя було несправедливим до мене протягом усіх цих періодів covid19. з великою компанією США, яка позичає гроші будь-кому, хто шукає позику, і готовий повернути з процентною ставкою 2 у відповідь, тут його електронна адреса: 247officedept@gmail.com та whatsapp: + 1-989-394-3740

    ВідповістиВидалити