"Олександрійська правда" тепер у Facebook

вівторок, 20 березня 2018 р.

Що злодії крали у олександрійців



Крадіжки. 15 березня до відділу поліції звернулася олександрійка, яка повідомила про те, що цього ж дня невідома особа шляхом віджиму вікна проникла до її будинку, звідки викрала ноутбук, два мобільних телефони, набір ножів, золотий ланцюжок, сережки. На місце пригоди виїхали поліцейські, яким вдалося вилучити чотири відбитки пальців з коробки від викрадених речей та слід взуття. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 ККУ, а злодіям загрожує покарання від 3 до 6 років позбавлення волі.

18 березня до відділу поліції надійшло повідомлення від жителя Олександрії 1973 р.н., який повідомив про те, що цього ж дня біля центрального ринку невідома особа пошкодила замок на водійських дверях його автомобіля та проникши до салону транспортного засобу, викрала магнітолу. Дану подію зафіксовано за ч. 1 ст. 185 ККУ «Крадіжка», а зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 3 років.
18 березня до відділу поліції звернулася жінка 1969 р.н., яка повідомила, що в ніч на 16 березня невідома особа шляхом підбору ключа проникла до її помешкання звідки викрала пральну машину, двигун від холодильника та телевізор. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 ККУ «Крадіжка». Наразі тривають оперативно-розшукові заходи по встановленню осіб, які причетні до скоєння даного виду злочину.

18 березня до відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в період з 15 по 18 березня в одному з мікрорайонів міста невідома особа пошкодживши навісний  замок, проникла до гаражу, який належить громадянину 1984 р.н., звідки викрала дрель та болгарку. По даному факту відкрито кримінальне провадження ч. 3 ст 185 ККУ. 

Немає коментарів:

Дописати коментар