"Олександрійська правда" тепер у Facebook

вівторок, 23 січня 2018 р.

Депут міської ради просив міську владу звернути увагу на с.Звенигородку



 Одною з головних проблем про яку уже не один рік інформують міську владу є неякісна питна вода в колодязях в селі Звенигородці та відсутність водопроводу. Люди потерпають від води, яка заборонена для вживання, але альтернативи  нема. Тож депутат Острівний зачитав звернення з проханням прискорити проведення водопровідної мережі до села.
Ще одне прохання, яке озвучив депутат – прокладання дороги, яка з»єднає Мартоіванівку і Звенігородку а також забезпечити проїзд до Олександро-Степанівки . Ці відрізки доріг геть зруйновані.

  Також Острівний під час депутатської розминки нагадав про те, що вже давно просять люди підлатати дах на ФАПі, який протікає та виділити кошти на освітлення вулиць в Звенігородці та Мартоіванівці.Села в темряві, що сприяє складній криміногенній ситуації, житлові обійстя грабують майже щодня.
 Депутат Г.Кисельова озвучила звернення жителів буд. вул.. Трудові резерви №8 стан якого занедбаний, тут давно не робились ні капітальний, ні поточні ремонти.

 Депутат О.Банковський озвучив прохання своїх виборців, та й частини олександрійців прокласти тротуар по вул.. 6-го Грудня від перехрестя вул.Софіївська  (Луначарського) до вул..Козацтва . Бо дорогу відремонтували, а людям знову немає де пройти

1 коментар:

  1. Водогін на 8-му ШК, так у передвиборній програмі самого мера закарбований! Ну то й що?, думаєте проведуть? Чи хоч проект розроблений? -Згодиться ще на одні вибори, дострокові, по децентралізації.))
    А тут Звенигородка, -"продзвенів" Острівний, на тім і закінчилось))
    Є така пташка у курятнику - "прокукурікав а там хоч не розвидняйся!"

    ВідповістиВидалити