"Олександрійська правда" тепер у Facebook

вівторок, 23 січня 2018 р.

Встановлення теплових лічильників в багатопоерхівках викликало бурхливе обговорення




Чимало часу на обговорення у депутатів на сесії забрала програма Про оснащення загально- будинковими приладами обліку теплової енергії житлових будинків  та закладів бюджетної сфери. На реалізацію програми попередньо передбачено більше 6 млн. грн.., є підприємство, яке надасть необхідну кількість лічильників, забезпечить їх встановлення, та ще й безвідсотково кредитує. Проте у деяких депутатів виникли сумніви про заявлену суму коштів. Зокрема М.Смакула заявив, що можна купити дешевші лічильники й самостійно їх встановити. Про неможливість виконання стовідсоткового обсягу робіт заявила директор КП «Теплокомуненерго». На це немає ні коштів, ні робітників, та й до лічильників  окремо треба закупити багато матеріалів.

  На захист програми виступив заступник міського голови А.Некрасов. Він запевнив, що механізм реалізації програми буде ретельно вивчатись і це ніяк не означає, що усі 6 млн. грн.. буде потрачено Ще буде працювати комісія, вестимуться підрахунки і т.д.
Доки йшло обговорення пропозицій, міський голова С.Цапюк запропонував відновити, як було раніше, депутатські дні, де й пояснювати депутатам усі питання і не влаштовувати
 лікбез на сесіях.
Після ряду пропозицій та виступів спеціалістів, Програму  прийняли більшістю голосів, за виключенням трьох депутатів, які утримались («Самопоміч»).

Тож до наступного опалювального сезону теплові лічильники в усіх багатоповерхівках будуть установлені. Це перший крок до виконання закону про комерційний облік теплової енергії

2 коментарі:

  1. Запропонував відновити депутатський день! -От хитроророблена С...а, забув уже, як "ізвертелся на пупе", коли регламент приймали... Тай викинули цю пропозицію.
    Крутить тоді і тепер недолугими депутатиками, як циган сонцем))

    ВідповістиВидалити
  2. Від дикої за розміром ціни за опалення, тепер не врятують ніякі лічильники! Гроші на вітер!

    ВідповістиВидалити