"Олександрійська правда" тепер у Facebook

понеділок, 2 жовтня 2017 р.

Криміногенна ситуація в місті напружена



На минулому тижні до Олександрійського відділення поліції від громадян надійшло 357 звернень, з яких 77уже внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Не зменшується кількість крадіжок, грабежів, почастішали випадки ДТП.
Як повідомив начальник сектора моніторингу відділення поліції в Олександрії Сергій Козловський, з 25 вересня по 2 жовтня зафіксовано 42 крадіжки, 2 грабежі, 11 випадків нанесення легких тілесних ушкоджень, 2 факти шахрайства, 4 ДТП та інші випадки.

За минулий тиждень зафіксовано 2 факти грабежів. 25 вересня близько 21 години, коли 35-річний олександрієць йшов біля Олександрійського технікуму, до нього наблизився невідомий, штовхнув його у спину і відібрав мобільний телефон марки Doogee. Прикмети злочинця: вік – 20-25 років, зріст – 170 см, середньої тілобудови, волосся коротке. Зловмисника розшукують. Порушено кримінальне провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України.

Другий випадок відбувся 27 вересня по вулиці Бульварній. Того дня 59-річна олександрійка просто на тротуарі знайшла пакет. Щойно жінка зацікавилася пакетом, до неї одразу підійшов чоловік і почав спільно роздивлятися його вміст. Виявили гроші, стали вирішувати, як їх поділити. Коли жінка завагалася, чи варто брати знайдені гроші, підійшов ще один незнайомець. Він долучився до розмови і згодом олександрійка помітила, що той намагається витягти з її сумки гаманець з грішми. Жінка почала кликати на допомогу, та злочинці разом із гаманцем, в якому було 16 тисяч російських рублів, встигли втекти. Обоє шахраїв – старші 35 років, худорлявої тіло будови, волосся в обох – коротке сиве. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.186.

2 коментарі:

  1. А как вы хотели...Ментам пофиг,нариков море,за что то же дозу нужно покупать...Толи еще будет!

    ВідповістиВидалити
  2. Щотижневий пресс-реліз.
    Чи не пора і про тенденцію вже спитати?

    ВідповістиВидалити