"Олександрійська правда" тепер у Facebook

пʼятницю, 22 вересня 2017 р.

Чи вплине зміна тренера на результат гри?





У суперника "Олександрії" за кілька днів до матчу змінився тренер
Головний тренер футбольного клубу "Маріуполь", із яким "Олександрія" зіграє вже цієї неділі, залишив команду. За словами Олександра Севідова, через розбіжності з нинішнім керівництвом приазовського клубу.
Про тренерську ротацію повідомила "Спортивна Кіровоградщина" сьогодні, 22 вересня.
Олександр Севідов підтвердив UA-Футбол інформацію про свій відхід з поста головного тренера ФК "Маріуполь", яка сьогодні з’явилася у ЗМІ. Він розповів, що у нього виникли "деякі розбіжності на стратегічний розвиток клубу з новими керівниками", і він розірвав контракт за взаємною згодою.
Олександр Севідов прийняв маріупольську команду влітку 2016 року, коли вона виступала ще в Першій лізі. За рік приазовці повернулися до Прем'єр-Ліги, де зараз займають п'яте місце, пишуть на сайті Типова Олекандрія
Новим керманичем ФК "Маріуполь" став Олександр Бабич. До цього він тренував "Чорноморець", звідки його звільнили через незадовільні результати команди.
Чи допоможе це олександрійській команді здобути таку потрібну перемогу в наступному матчі, дізнаємося вже зовсім скоро. "Олександрія" проведе свій матч із "Маріуполем" на виїзді у неділю, 24 вересня.



Немає коментарів:

Дописати коментар