"Олександрійська правда" тепер у Facebook

неділя, 24 вересня 2017 р.

І знову перемога олександрійця Данііла Криська.



Два дні, 23 та 24 вересня в Чернівцях проходив  шостий етап Всеукраїнського чемпіонату по автомобільному кросу. Серед десятка міст з України ( Донецьк, Кременчук, Дніпро,Черкаси, Запоріжжя, Чернівці та ін.) були спортсмени й з Олександрії. Наше місто гідно представляли два автогонщики – Данііл Крисько в класі кузовних автомобілів та Сергій Вялих, категорія Баггі.

По-перше, багато сумнівів було в тому чи взагалі відбудуться змагання, бо в Чернівцях чотири доби йшов дощ, що сильно ускладнювало заїзди на трасі,  по-друге . після неприємностей, а вірніше спровокованої  іншим спортсменом аварії автомобіля Д.Криська під час змагань в Олекандрії, взагалі були сумніви чи її встигнуть відремонтувати.  Якщо пам»ятаєте, під час контакту  з іншим автомобілем машину Даніїла було виведено із ладу. Але в місті знайшлися люди, які зробили все можливе, щоб Даніїл Крисько поїхав на змагання.  Тепер він щиро вдячний за допомогу зварювальнику Володимиру Мартиненку та Віталію  й Валерію Проквасам. Їх старання Даніїл виправдва і здобув беззаперечну перемогу в шостому Чемпіонаті України. Він виграв у двох фінальних заїздах, чим укріпив свої позиції у турнірній таблиці загального заліку чемпіонату. Сергій Вялих  виборов п»яте місце.

Тепер спортсмени будуть готуватися до фінального етапу змагань, який за попередньою інформацією повинен відбутися 14 - 15 жовтня в Світловодську.

5 коментарів:

  1. Гаврилов передрал у Вас. Дожился!!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Да пацан огонь!В его то годы!Гордость Александрии!Удачи ему в дальнейшем,и конечно же здоровья крепкого!

    ВідповістиВидалити
  3. А про "два молодца из одного ларца", ковчих наших пэрэмог, как-то и позабыли. А автор так старался, не то что какой-то Гаврилов, даже не упомянул.

    ВідповістиВидалити
  4. Аноним тебя жаба давит, что ты живешь дурнем и себе помочь не можешь не то что другим? А братьям респект и уважуха. Могут заработать не только себе, а еще помогают людям!!!!

    ВідповістиВидалити