"Олександрійська правда" тепер у Facebook

пʼятницю, 22 вересня 2017 р.

Проїзд за талонами - два на добу



В Олександрії школярі й педагоги будуть їздити безкоштовне не за проїзними квитками, як минулого року а за талонами. Таке рішення було прийнято сьогодні на засіданні виконавчого комітету.
  Списки працівників та учнів, які забезпечуються безкоштовним проїздом складають в закладах, підпорядкованих управлінню освіти. Ті , хто потребує пільгового проїзду будуть пред»являти в автобусах не проїзні квитки, як в минулому році, а спеціальні талони (посадочний талон) з вказаним прізвищем, найменуванням та печаткою навчального закладу. що видав такий талон. Кожен пільговик буде мати лише два таких талони на добу і може витратити їх на будь-якому маршруті.

  Розрахунки з перевізниками  за забезпечення безкоштовного проїзду проводиться на підставі договорів між перевізниками та управлінням освіти міської ради. Звітуючи. До кожного сьомого числа міяця перевізники будуть подавати до управління овіти акти здійснення безкоштовних перевезень в попередньому місяці з посадочними талонами, переданими перевізникам підчас здійснення поїздки. Перерахунки коштів здійснюються після підписання актів відповідно до умов договорів.

1 коментар:

  1. Т.е. за некоторых заплатят понемногу, все те, из оброка которых, формируется бюджет.

    ВідповістиВидалити